به دخت

 




آش دندوني - ديشليق

درخيلي از مناطق كشور رسم است كه بعد از اولين دنداني كه كوچولوها در مياورند آشي به نام آش دندوني تهيه ميشود، در هر شهر به روشها و مواد اوليه گوناگون تهيه ميشود ، در شهر تبريز اين آش به نام " ديشليق " معروف است.

مواد لازم :

گندم پوست كنده : 1 لیوان

نخود : 1 لیوان

لوبیا سفید : 1 لیوان

عدس : 1 لیوان

ماش : 1 لیوان

پیاز داغ : 2 قاشق غذاخوری

آب گوشت : به مقدار لازم

نمك : به مقدار لازم

 

 طرز تهیه:

تمام حبوبات را چند ساعتی خیس می كنیم تا كمی نرم شوند و نفخ آنها گرفته شود. سپس تمام حبوبات را به همراه گندم در قابلمه ریخته و می گذاریم بپزد. پس از اینكه حبوبات کمی نرم شد، آب گوشت را اضافه كرده و می گذاریم تا حبوبات بپزد و خوب لعاب بیاندازد. باید مرتب هم بزنیم تا آش ته نگیرد و گندم كاملا نرم شود و لعاب بیاندازد. وقتی آش خوب لعاب دار شد، یك قاشق پیاز داغ و نمك را اضافه می کنیم. باید نیم ساعت دیگر آش بپزد. در آخر آش را در ظرف می ریزیم و با بقیه پیاز داغ روی آن را تزئین كرده و سرو می كنیم.

 

 

 




ارسال نظر
:نام
: اي ميل
: سایت
: نظر شما
: کد امنیتی
 



نام شما : ایمیل دوست شما :