به دخت

 




عدس پلو نذری ( برای 100 نفر)

مواد لازم:

برنج: 15 کیلوگرم

عدس: 4 کیلوگرم

گوشت چرخ کرده: 6 کیلوگرم

کشمش: 3 کیلوگرم

زعفران: 1 مثقال

روغن: 4 کیلوگرم 

هل و دارچین: به میزان لازم

نمک و فلفل و زرچوبه: به میزان لازم

طرز تهیه:

برنج و عدس را حدود 12 ساعت قبل خیس میکنیم.

مقداری آب و نمک را می گذاریم تا جوش بیاید بعد عدس را می ریزیم تا نیم پخت شود سپس عدس را داخل صافی ریخته تا آب آن جدا شود. برنج را جداگانه آبکش می کنیم. نان یا سیب زمینی را ته دیگ می گذاریم. لایه به لایه عدس و برنج را میریزیم، روی عدس را در هر لایه کمی دارچین و هل می پاشیم. در انتها روی برنج آب و روغن می دهیم. روی حرارت ملایم ، وقتی که بخار افتاد دم می گذاریم.


گوشت را در روغن تفت می دهیم و نمک ، فلفل، کمی زرچوبه و پیاز داغ را هم اضافه می کنیم.

کشمش را هم جداگانه تفت می دهیم، موقع کشیدن، روی برنج ، کشمش و گوشت و برنج زعفرانی را اضافه می کنیم . البته به دلخواه می شود خرمای تفت داده شده را برای تزئین اضافه کرد.

 



نظرات ارسال شده
فاطمه
یکشنبه 17 آبان 1394


سلام ممنون از مطالب خوب و عالیتون . برای عدس پلو ما پیاز داغ و هویج رنده درشت میزنیم سرخ میکنیم برشته که شد روغنشو میگیریم و موقع تزعین کنار کشکش و گوشت و پیاز هویج هم میریزیم که فوق و العاده خوشمزه میشه ما وقتی نذری داریم همین کارو میکنیم همه خیلی دوست دارن خوش خوراک تر میشه یه بار امتحان کنید پشیمون نمیشید .


0
0
فرشته
چهارشنبه 12 آذر 1393


به نظر من به جای هل میتوان از گل محمدی استفاده کرد خیلی خوشمزه و خوشبو میشود


0
3
مریم
پنجشنبه 15 آبان 1393


برای 10کیلو برنج بقیه مواد چقدر باید باشد.


6
3
طیبه
سه شنبه 17 تیر 1393


من هرسال نذری عدس پلو می پزم. به نظر من بهتره به جای هل زیره سبز بریزیم تا بوی بد گوشت رو بگیره و حسابی خوشبو بشه


4
0
زهرا
شنبه 27 آبان 1391


مرسی


2
0

ارسال نظر
:نام
: اي ميل
: سایت
: نظر شما
: کد امنیتی
 



نام شما : ایمیل دوست شما :