به دخت

 




دلمه قارچ

طرز تهيه:
گوشت را با آب و نمک و زردچوبه بپزید .وقتی پخت رب گوجه فرنگی اضافه کنید وقتی آبش جمع شد جعفری و پیاز اضافه کنید. پس از شستن قارچ کلاهک آن را جدا کنید و داخلش را با گوشت پر کنید و کف ظرف پیرکسی را چرب کرده و قارچ ها را بچینید و روی آن پنیر بگذارید و در فر به مدت ده دقیقه بگذارید تا پنیر آب شده وطلایی شود.

 

 

مواد لازم:
گوشت چرخ شده= ۳۵۰ گرم
قارچ درشت= ۱۴ الی ۱۶ عدد
جعفری خرد و سرخ شده= ۳ قاشق غذا خوری
پیاز سرخ شده= ۲ قاشق غذا خوری
رب گوجه فرنگی= ۱ قاشق غذا خوری
پنیر پیتزا =به میزان لازم
نمک و زردچوبه= قدری




ارسال نظر
:نام
: اي ميل
: سایت
: نظر شما
: کد امنیتی
 



نام شما : ایمیل دوست شما :