به دخت

 




شله زرد(برای 300نفر)

مواد لازم:

برنج    6 کیلوگرم (هر یک کیلو برای50نفر)

شکر                      14کیلوگرم

زعفران                         4مثقال

گلاب                      4کیلوگرم

خلال بادام              1.5کیلوگرم

 

 دارچین       100گرم(برای تزیین)

روغن                     1 کیلوگرم

آب                     6 برابر برنج

طرز تهیه:

ابتدا برنج را با آب می پزیم تا به مرحله ای برسد که آب برنج کم شود و به اصطلاح قوام بیاید.بعد شکر را اضافه می کنیم(شکر آب می اندازد)بعد خلال بادام را اضافه می شکر و بادام سنگین است) بعد از اینکه جوشید زعفران و گلاب را اضافه می کنیم وقتی قوام آمد و به غلظت رسید شعله را خاموش می کنیم بعد روغن را می ریزیم در ظرف را می گذاریم تا دم بکشد.بعد از آن شله زرد آماده است و می توانیم با دارچین و خلال بادام تزیین کنیم.

 




ارسال نظر
:نام
: اي ميل
: سایت
: نظر شما
: کد امنیتی
 



نام شما : ایمیل دوست شما :