به دخت

 




سن کنترل ادرار در شب

در نوزادان، بازتابی به نام «عکس‌العمل تخلیه مثانه» وجود دارد؛ یعنی زمانی که مثانه از ادرار پر می‌شود، ماهیچه‌ها منقبض می‌شوند و بر مثانه فشار می‌آورند و ادرار به طور خودکار خارج می‌شود. کودکان زیر 2 سال، پر شدن مثانه و خارج شدن ادرار را حس می‌کنند؛ اما نمی‌توانند از ریزش آن جلوگیری کنند و این مسأله در حدود نیمی از کودکان تا 3 سالگی هم ادامه می‌یابد؛

بنابراین، تعداد کمی از کودکان تا پیش از 3 سالگی می‌توانند شب‌ها ادرار (عملکرد مثانه) خود را کنترل کنند و حتی پس از این سن هم کنترل در کودکان متفاوت است و احتمال دارد تا 6 سالگی نیز ادامه یابد.
شب‌ادراری کودکان، مشکلی است که با افزایش سن، خودبه‌خود از بین می‌رود، مگر این که منشأ جسمی (پزشکی) داشته باشد (حدود 5 درصد) که در این صورت، کودک شب‌ادرار باید تحت درمان قرار گیرد.
کودکان 3 ساله حدود 49 درصد، کودکان 4 ساله 26 درصد و 5 ساله‌ها حدود 7 درصد به شب‌ادراری با تعریف خاص آن مبتلایند و این مشکل در سنین بالاتر به تدریج کاهش می‌یابد؛ به طوری که بر اساس این پژوهش در 10 سالگی حدود 3 درصد گزارش شده است.
اگر فرزند شما در دوره نوجوانی (12 تا 18 سالگی) به سر می برد و شب ادرار است، شب ادراری در این سن، حدود 5/1 درصد گزارش شده که در نهایت تا مرحله بلوغ جنسی (حدود 14 سالگی) ادامه می‌یابد؛ به ویژه اگر شب‌ادراری در خانواده شما ارثی باشد.
این مشکل به ندرت (1 درصد) در بزرگسالی ادامه می‌یابد؛ پس شما نباید نگران دانشگاه و ازدواج فرزندتان نباشید زیرا این مشکل به زودی حل خواهد شد.

تعداد کمی از کودکان تا پیش از 3 سالگی می‌توانند شب‌ها ادرار (عملکرد مثانه) خود را کنترل کنند و حتی پس از این سن هم کنترل در کودکان متفاوت است و احتمال دارد تا 6 سالگی نیز ادامه یابد.



ارسال نظر
:نام
: اي ميل
: سایت
: نظر شما
: کد امنیتی
 



نام شما : ایمیل دوست شما :