- آخرین مطالب
-
همسرونه
- منابع
- کلبه خوشبختی
- عاشقانه ها
- همسران آسمانی
- معاشرت
- مهارت هاي ارتباطي همسران
- وظايف مشترک همسران
- آرايش و زيبايي
- با مشکلات همسرم چه کنم؟
- حقوق واجب زوجين نسبت به يکديگر
-
دخترونه
- داستان
- پله پله تا خدا
- خانه دوست كجاست؟
- خانه ای برای دو نفر
- عفاف و پاکدامني
- مد
- نامه های دخترونه
- بلوغ و مسائل جنسي
- سينما
- موسیقی
- سلامت و زيبايي
- مسيرهاي قلابي
- موبايل
- باشگاه ورزشي
- بروز باشيد!
- درس ومشق
-
مادرونه
- موبايل
- رايانه
- ازدواج فرزندان
- من و پسرم
- من و دخترم
- من و کودکم
- فرزندآوري
- معرفی کتاب
-
خانوم خونه
- هنر
- آرايش و زيبايي
- باغباني در خانه
-
آشپزي و خانه داري
- نکات خانه داري
-
آشپزی
- سفره آرايي
- غذا هاي فصلي
- فوت کوزه گری(نکات ظریف آشپزی)
- انواع خورش
- انواع غذاهای دریائی
- انواع پلو
- انواع پیتزا وساندویچ
- انواع غذا با گوشت پرندگان
- انواع غذای کودکان
- انواع ماکارونی
- انواع کوکو کتلت و دلمه
- انواع غذاهای گیاهی
- سالاد
- سس و ترشی
- بستني و نوشیدنی
- کیک و شیرینی
- انواع سوپ وآش
- دسر و مربا
- انواع غذا با گوشت قرمز
- مهارت هاي زندگي
- خیاطی
- مدیریت خانه
- مدیریت تغذیه
- چيدمان و دكوراسيون
-
جامعه
- منابع
- منشور حقوق و مسئولیت های زن در نظام اسلامی
- زن و فعاليت هاي اقتصادي
- ارتباط زن و مرد در جامعه
- حضور زن در اجتماع
- من فمینیستم پس هستم!!!
- بانوانی که کاش زودتر می شناختم شان ...
- زن و ستم تاریخی
- جامعه شناسي و اشتغال زنان
- ماجرای زنان از 1300 سال پیش...
- زن از نگاه اندیشمندان غربی
- چراغ راه ....
- يادداشتي درباره مطالب
- زن در ادیان دیگر
- زنان وتحصیل
- کاریکاتور
- احکام
- حقوق خانواده
- پزشكي سلامت
- نگارخانه
- كودكان بانونت
- پیشنهاد هفته
- مهدویت
-
ويژه نامه ها
- ويژه نامه روز خانواده 1391
- حجاب
- ویژه نامه رمضان1390
- ويژه نامه هفته ي دفاع مقدس1390
- ويژه نامه روز دختر1390
- ويژه نامه غدير
- آموزش غذای نذری
- ويژه نامه محرم1390
- توصیه های تابستانی
- ويژه نامه شعبان 1391
- ويژه نامه نوروز1391
- ويژه نامه روز جوان1391
- ويژه نامه هفته جهاني شير مادر
- ويژه نامه روز دختر1392
- ويژه نامه رمضان1391
- ويژه نامه عيد فطر1391
- ویژه نامه روز کودک
- سالروز ازدواج حضرت زهرا (س)و حضرت علي(ع)
- روز نوجوان1391
- ويژه نامه محرم 1391
- ویژه نامه روز جوان 1392
- ويژه نامه رمضان 1392
- اخبار
برش کمر دامن
برای بریدن کمر دامن گفته شد یا از امتداد وقد پارچه کمر را در می آوریم یا الگو را روی پارچه گداشته از یک طرف برش می کنیم و هرچه از کنار پارچه اضافه آمد برای کمر استفاده می کنیم.برای بریدن کمر روی پارچه اندازه دور کمر را به علاوه 6 سانت می کنیم که این 6 سانت تشکیل شده است 2 سانت برای جای دوخت 4 سانت دیگر اندازه دنباله کمر و به ارتفاع 8 الی 10 سانت که این اندازه وقتی کمر را از وسط تا می کنیم 4 و 5 می شود و از هر طرف یک سانت زاپاس دارد یعنی در نهایت ارتفاع کمر 3 و 4 سانمت می شود.
وقتی پارچه را به عرض دور کمر به علاوه 6 و ارتفاع 8 الی 10 سانت برش کردیم حتماً وسط این ارتفاع را با صابون خط می کشیم تا از آن قسمت تا کنیم.
برای برش کردن لایی کمر دامن طول آن اندازه دور کمر به علاوه 4 است زیرا قسمت زاپاس لایی ندارد. ارتفاع آن نیز به اندازه نیم آن ارتفاعی است که پارچه را برش داده ایم البته بدون قسمت زاپاس.
هنگام اتو کردن لایی اتو را گذاشته و بر می داریم و یک ربع می گذاریم به همان حالت بماند تا خنک شود سپس برداشته و از پشت پارچه که لایی چسباندیم دور لایی را البته در قسمت عرض پارچه چرخ می کنیم سپس پارچه را برمی گردانیم و دوباره اتو می کنیم آن قسمتی از کمر که لایی ندارد داخل دامن قرار می گیرد.
حال که الگوی اولیه دامن را آموزش دیدیم برای دوخت انواع مختلف دامن باید از همان الگو استفاده شود و برای هرمدل باید تغییرات بر روی همان الگوی اولیه صورت گیرد