به دخت

 




طرز تهیه خورش به آلو

طرز تهیه خورش به آلو مواد مورد نياز:
گوشت ماهيچه يا مغز ران 1 کيلوگرم
پياز داغ (سرخ شده) 4/1 پيمانه (معادل 40 گرم)
آب 2 تا 3 پيمانه(معادل 320 الي 480 ميلي‌ليتر)
به 3 عدد (معادل 780 گرم)
روغن مايع 3/1 پيمانه (معادل 50 گرم)
آلو بخارا 250 گرم
شکر 3 قاشق سوپخوري(معادل 39 گرم)
آب ليمو 2 قاشق سوپخوري(معادل 28 ميلي‌ليتر)
نمک و فلفل به مقدار لازم
زعفران (حل شده در آب جوش) 1 قاشق سوپخوري(معادل 14 ميلي‌ليتر)

کالري غذا: 08/596
نحوه تهيه:
اگر از مغز ران استفاده مي‌کنيد آن را به قطعه‌هاي پنج سانتي‌متري خرد کنيد و با مقداري روغن تفت دهيد و پياز سرخ شده را اضافه کنيد و حدود يک دقيقه تفت دهيد. آب را اضافه و حرارت را ملايم کنيد تا گوشت تقريبا" پخته شود. پوست به را گرفته و چهار قاچ کنيد و تخم آن را بگيريد ، سپس به صورت پره پره برش دهيد و با مقداري روغن کمي سرخ کنيد و با آلو که از قبل به مدت يک ساعت در مقداري آب خيس کرده‌ايد به خورش اضافه کنيد. شکر ، آب ليمو ، نمک و فلفل را با زعفران آب شده اضافه کنيد و بگذاريد خورش آهسته بجوشد و جا بيفتد. نکته در خورش بهتر است از آب ليموي تازه استفاده شود. پيشنهاد در صورت تمايل 3/2 پيمانه لپه معادل 100 گرم را با پياز سرخ شده تفت دهيد و به گوشت اضافه کنيد تا بپزد. پيشنهاد علمي مصرف اين غذا براي روزه‌داران بسيار مناسب است. زيرا برخي از روزه‌داران در اين ايام به تنبلي روده و يبوست دچار مي‌شوند و آلو براي جلوگيري از اين عارضه بسيار مفيد است.




ارسال نظر
:نام
: اي ميل
: سایت
: نظر شما
: کد امنیتی
 



نام شما : ایمیل دوست شما :