- آخرین مطالب
-
همسرونه
- منابع
- کلبه خوشبختی
- عاشقانه ها
- همسران آسمانی
- معاشرت
- مهارت هاي ارتباطي همسران
- وظايف مشترک همسران
- آرايش و زيبايي
- با مشکلات همسرم چه کنم؟
- حقوق واجب زوجين نسبت به يکديگر
-
دخترونه
- داستان
- پله پله تا خدا
- خانه دوست كجاست؟
- خانه ای برای دو نفر
- عفاف و پاکدامني
- مد
- نامه های دخترونه
- بلوغ و مسائل جنسي
- سينما
- موسیقی
- سلامت و زيبايي
- مسيرهاي قلابي
- موبايل
- باشگاه ورزشي
- بروز باشيد!
- درس ومشق
-
مادرونه
- موبايل
- رايانه
- ازدواج فرزندان
- من و پسرم
- من و دخترم
- من و کودکم
- فرزندآوري
- معرفی کتاب
-
خانوم خونه
- هنر
- آرايش و زيبايي
- باغباني در خانه
-
آشپزي و خانه داري
- نکات خانه داري
-
آشپزی
- سفره آرايي
- غذا هاي فصلي
- فوت کوزه گری(نکات ظریف آشپزی)
- انواع خورش
- انواع غذاهای دریائی
- انواع پلو
- انواع پیتزا وساندویچ
- انواع غذا با گوشت پرندگان
- انواع غذای کودکان
- انواع ماکارونی
- انواع کوکو کتلت و دلمه
- انواع غذاهای گیاهی
- سالاد
- سس و ترشی
- بستني و نوشیدنی
- کیک و شیرینی
- انواع سوپ وآش
- دسر و مربا
- انواع غذا با گوشت قرمز
- مهارت هاي زندگي
- خیاطی
- مدیریت خانه
- مدیریت تغذیه
- چيدمان و دكوراسيون
-
جامعه
- منابع
- منشور حقوق و مسئولیت های زن در نظام اسلامی
- زن و فعاليت هاي اقتصادي
- ارتباط زن و مرد در جامعه
- حضور زن در اجتماع
- من فمینیستم پس هستم!!!
- بانوانی که کاش زودتر می شناختم شان ...
- زن و ستم تاریخی
- جامعه شناسي و اشتغال زنان
- ماجرای زنان از 1300 سال پیش...
- زن از نگاه اندیشمندان غربی
- چراغ راه ....
- يادداشتي درباره مطالب
- زن در ادیان دیگر
- زنان وتحصیل
- کاریکاتور
- احکام
- حقوق خانواده
- پزشكي سلامت
- نگارخانه
- كودكان بانونت
- پیشنهاد هفته
- مهدویت
-
ويژه نامه ها
- ويژه نامه روز خانواده 1391
- حجاب
- ویژه نامه رمضان1390
- ويژه نامه هفته ي دفاع مقدس1390
- ويژه نامه روز دختر1390
- ويژه نامه غدير
- آموزش غذای نذری
- ويژه نامه محرم1390
- توصیه های تابستانی
- ويژه نامه شعبان 1391
- ويژه نامه نوروز1391
- ويژه نامه روز جوان1391
- ويژه نامه هفته جهاني شير مادر
- ويژه نامه روز دختر1392
- ويژه نامه رمضان1391
- ويژه نامه عيد فطر1391
- ویژه نامه روز کودک
- سالروز ازدواج حضرت زهرا (س)و حضرت علي(ع)
- روز نوجوان1391
- ويژه نامه محرم 1391
- ویژه نامه روز جوان 1392
- ويژه نامه رمضان 1392
- اخبار
طرز تهیه خورش به آلو
مواد مورد نياز:
گوشت ماهيچه يا مغز ران 1 کيلوگرم
پياز داغ (سرخ شده) 4/1 پيمانه (معادل 40 گرم)
آب 2 تا 3 پيمانه(معادل 320 الي 480 ميليليتر)
به 3 عدد (معادل 780 گرم)
روغن مايع 3/1 پيمانه (معادل 50 گرم)
آلو بخارا 250 گرم
شکر 3 قاشق سوپخوري(معادل 39 گرم)
آب ليمو 2 قاشق سوپخوري(معادل 28 ميليليتر)
نمک و فلفل به مقدار لازم
زعفران (حل شده در آب جوش) 1 قاشق سوپخوري(معادل 14 ميليليتر)
کالري غذا: 08/596
نحوه تهيه:
اگر از مغز ران استفاده ميکنيد آن را به قطعههاي پنج سانتيمتري خرد کنيد و با مقداري روغن تفت دهيد و پياز سرخ شده را اضافه کنيد و حدود يک دقيقه تفت دهيد. آب را اضافه و حرارت را ملايم کنيد تا گوشت تقريبا" پخته شود. پوست به را گرفته و چهار قاچ کنيد و تخم آن را بگيريد ، سپس به صورت پره پره برش دهيد و با مقداري روغن کمي سرخ کنيد و با آلو که از قبل به مدت يک ساعت در مقداري آب خيس کردهايد به خورش اضافه کنيد. شکر ، آب ليمو ، نمک و فلفل را با زعفران آب شده اضافه کنيد و بگذاريد خورش آهسته بجوشد و جا بيفتد. نکته در خورش بهتر است از آب ليموي تازه استفاده شود. پيشنهاد در صورت تمايل 3/2 پيمانه لپه معادل 100 گرم را با پياز سرخ شده تفت دهيد و به گوشت اضافه کنيد تا بپزد. پيشنهاد علمي مصرف اين غذا براي روزهداران بسيار مناسب است. زيرا برخي از روزهداران در اين ايام به تنبلي روده و يبوست دچار ميشوند و آلو براي جلوگيري از اين عارضه بسيار مفيد است.