به دخت

 




ماهی بخار پز

ماهی بخار پز مواد لازم :
ماهی سفید یا آزاد 1 عدد
روغن زیتون 3/1 پیمانه
آبلیمو 2/1 پیمانه
نمک و فلفل به میزان لازم

طرز تهیه :
ماهی را به دقت از داخل گوش و دهان تمیز كرده از زیر شكم ماهی تا زیر گردن چاك كوچكی می دهیم . محتویات داخل شكم ماهی را خارج كرده داخل شكم را تمیز می شوییم . باله های زیر شكم و پشت آن را با قیچی می گیریم . ماهی را كاملاً خشك كرده , از قسمت زیر سر ماهی و بالای دم ماهی با كارد برش سطحی می دهیم و مطابق تصویر , پوست آنرا می گیریم . بعد روغن زیتون, آبلیمو, نمك و فلفل را مخلوط كرده , تمام سطح روی ماهی و شكم ماهی را با این مواد مزه دار می كنیم . در سینی فر كمی آب ریخته , ماهی را در فویل چرب شده پیچانده طوری كه موقع جدا كردن فویل به ماهی نچسبد . سینی محتوی ماهی را روی پنجره وسط فر در حرارت 400 درجه فارنهایت به مدت نیم ساعت میگذاریم بماند . مجدداً از سس آبلیمو و روغن زیتون و نمك و فلفل به ماهی زده , در فر قرار داده درجه فر را به 350 درجه رسانده به مدت یك ساعت الی یك ساعت و نیم بماند . سپس ماهی را به كمك دو كفگیر از سینی فر برداشته و در دیس یا سینی زیبایی قرار می دهیم و روی آن را مطابق تصویر تزئین می كنیم .




ارسال نظر
:نام
: اي ميل
: سایت
: نظر شما
: کد امنیتی
 



نام شما : ایمیل دوست شما :