به دخت

 




طرز تهیه تست کنجد و میگو

طرز تهیه تست کنجد و میگو ابتدا میگو ، پیازچه، پودر زنجبیل ، سیر، آرد ذرت ، كره ، تخم مرغ و نمك و فلفل را درون غذاساز می ریزیم و مخلوط می كنیم ...

مواد لازم :
175 گر میگوی پاك شده
دو ساقه پیازچه
50 گرم كنجد
دو قاشق چایخوری پودر زنجبیل
دو حبه سیر له شده
یك قاشق غذاخوری
آرد ذرت شش عدد نان تست
نصف قاشق غذاخوری كره
دو عدد سفیده تخم مرغ
به میزان لازم نمك و فلفل سیاه
دو قاشق غذاخوری سویا سس
به میزان لازم روغن نباتی
طرز تهیه :
ابتدا میگو ، پیازچه، پودر زنجبیل ، سیر، آرد ذرت ، كره ، تخم مرغ و نمك و فلفل را درون غذاساز می ریزیم و مخلوط می كنیم تا یك مایه ی خمیری شكل به دست آید .
مقداری از این مایه ی خمیر را به صورت یكنواخت روی هر یك از نان های تست قرار می دهیم.
روی سطح مواد را با كنجد پوشانده و با فشار دست كنجدها را به مواد می چسبانیم . بعد از آن نان ها را در روغن سرخ می كنیم.
به هنگام سرو می توانیم به صورت مثلثی آنها را برش دهیم . این غذا همراه سس سرو می شود.




ارسال نظر
:نام
: اي ميل
: سایت
: نظر شما
: کد امنیتی
 



نام شما : ایمیل دوست شما :