- آخرین مطالب
-
همسرونه
- منابع
- کلبه خوشبختی
- عاشقانه ها
- همسران آسمانی
- معاشرت
- مهارت هاي ارتباطي همسران
- وظايف مشترک همسران
- آرايش و زيبايي
- با مشکلات همسرم چه کنم؟
- حقوق واجب زوجين نسبت به يکديگر
-
دخترونه
- داستان
- پله پله تا خدا
- خانه دوست كجاست؟
- خانه ای برای دو نفر
- عفاف و پاکدامني
- مد
- نامه های دخترونه
- بلوغ و مسائل جنسي
- سينما
- موسیقی
- سلامت و زيبايي
- مسيرهاي قلابي
- موبايل
- باشگاه ورزشي
- بروز باشيد!
- درس ومشق
-
مادرونه
- موبايل
- رايانه
- ازدواج فرزندان
- من و پسرم
- من و دخترم
- من و کودکم
- فرزندآوري
- معرفی کتاب
-
خانوم خونه
- هنر
- آرايش و زيبايي
- باغباني در خانه
-
آشپزي و خانه داري
- نکات خانه داري
-
آشپزی
- سفره آرايي
- غذا هاي فصلي
- فوت کوزه گری(نکات ظریف آشپزی)
- انواع خورش
- انواع غذاهای دریائی
- انواع پلو
- انواع پیتزا وساندویچ
- انواع غذا با گوشت پرندگان
- انواع غذای کودکان
- انواع ماکارونی
- انواع کوکو کتلت و دلمه
- انواع غذاهای گیاهی
- سالاد
- سس و ترشی
- بستني و نوشیدنی
- کیک و شیرینی
- انواع سوپ وآش
- دسر و مربا
- انواع غذا با گوشت قرمز
- مهارت هاي زندگي
- خیاطی
- مدیریت خانه
- مدیریت تغذیه
- چيدمان و دكوراسيون
-
جامعه
- منابع
- منشور حقوق و مسئولیت های زن در نظام اسلامی
- زن و فعاليت هاي اقتصادي
- ارتباط زن و مرد در جامعه
- حضور زن در اجتماع
- من فمینیستم پس هستم!!!
- بانوانی که کاش زودتر می شناختم شان ...
- زن و ستم تاریخی
- جامعه شناسي و اشتغال زنان
- ماجرای زنان از 1300 سال پیش...
- زن از نگاه اندیشمندان غربی
- چراغ راه ....
- يادداشتي درباره مطالب
- زن در ادیان دیگر
- زنان وتحصیل
- کاریکاتور
- احکام
- حقوق خانواده
- پزشكي سلامت
- نگارخانه
- كودكان بانونت
- پیشنهاد هفته
- مهدویت
-
ويژه نامه ها
- ويژه نامه روز خانواده 1391
- حجاب
- ویژه نامه رمضان1390
- ويژه نامه هفته ي دفاع مقدس1390
- ويژه نامه روز دختر1390
- ويژه نامه غدير
- آموزش غذای نذری
- ويژه نامه محرم1390
- توصیه های تابستانی
- ويژه نامه شعبان 1391
- ويژه نامه نوروز1391
- ويژه نامه روز جوان1391
- ويژه نامه هفته جهاني شير مادر
- ويژه نامه روز دختر1392
- ويژه نامه رمضان1391
- ويژه نامه عيد فطر1391
- ویژه نامه روز کودک
- سالروز ازدواج حضرت زهرا (س)و حضرت علي(ع)
- روز نوجوان1391
- ويژه نامه محرم 1391
- ویژه نامه روز جوان 1392
- ويژه نامه رمضان 1392
- اخبار
طرز تهیه قزل آلای سرخ شده
مواد لازم :
ماهی قزل آلا 4عدد
نمك و فلفل قرمز به میزان لازم
زعفران ساییده و زردچوبه(از هر كدام) 1قاشق چایخوری
آرد 1پیمانه
روغن مایع مقداری
كره 80 گرم
برگ بو ریز 20 عدد
سیب زمینی كوچك چند عدد
جعفری خرد شده كمی
گوجه فرنگی چند عدد
طرز تهیه :
آبشش های ماهی را بیرون آورده شكم آن را با چاقو برش داده داخل شكم را تمیز كنید. سپس ماهی را شسته و خشك كنید. نمك , زعفران و زردچوبه را مخلوط كنیدو داخل شكم ماهی وروی بدن ماهی پاشیده, سپس ماهی را در آرد غلطانده , مقدرای روغن در ماهیتابه ریخته , روی حرارت قرار می دهیم . داغ كه شد, ماهی را در روغن سرخ كنید . یك طرف ماهی كه سرخ شد برگردانده طرف دیگر را سرخ كنید. نیمی از كره را در تابه دیگری ریخته برگ بو را در كره سرخ كنید . برگ بو و كره را به ماهی های سرخ شده اضافه كنید و بگذارید چند لحظه روی حرارت بماند . سپس برداشته در ظرف مورد نظر قرار داده, سیب زمینی های كوچك را در مقداری آب نیم پز نموده پوست آن را گرفته در مابقی كره تف داده در آخر به آن نمك و فلفل قرمز و جعفری خرد شده اضافه نموده و تف می دهیم .
از حلقه های گوجه فرنگی برای اطراف ماهی استفاده كنید.