به دخت

 




طرز تهیه قزل آلای سرخ شده

طرز تهیه قزل آلای سرخ شده مواد لازم :
ماهی قزل آلا 4عدد
نمك و فلفل قرمز به میزان لازم
زعفران ساییده و زردچوبه(از هر كدام) 1قاشق چایخوری
آرد 1پیمانه
روغن مایع مقداری
كره 80 گرم
برگ بو ریز 20 عدد
سیب زمینی كوچك چند عدد
جعفری خرد شده كمی
گوجه فرنگی چند عدد

طرز تهیه :
آبشش های ماهی را بیرون آورده شكم آن را با چاقو برش داده داخل شكم را تمیز كنید. سپس ماهی را شسته و خشك كنید. نمك , زعفران و زردچوبه را مخلوط كنیدو داخل شكم ماهی وروی بدن ماهی پاشیده, سپس ماهی را در آرد غلطانده , مقدرای روغن در ماهیتابه ریخته , روی حرارت قرار می دهیم . داغ كه شد, ماهی را در روغن سرخ كنید . یك طرف ماهی كه سرخ شد برگردانده طرف دیگر را سرخ كنید. نیمی از كره را در تابه دیگری ریخته برگ بو را در كره سرخ كنید . برگ بو و كره را به ماهی های سرخ شده اضافه كنید و بگذارید چند لحظه روی حرارت بماند . سپس برداشته در ظرف مورد نظر قرار داده, سیب زمینی های كوچك را در مقداری آب نیم پز نموده پوست آن را گرفته در مابقی كره تف داده در آخر به آن نمك و فلفل قرمز و جعفری خرد شده اضافه نموده و تف می دهیم .
از حلقه های گوجه فرنگی برای اطراف ماهی استفاده كنید.




ارسال نظر
:نام
: اي ميل
: سایت
: نظر شما
: کد امنیتی
 



نام شما : ایمیل دوست شما :