به دخت

 




طرز تهیه آش شله قلمکار

طرز تهیه آش شله قلمکار حبوبات را یک روز قبل شسته و خیس کنید . سپس آنها را بپزید. پیاز را خلال کرده و آن را کمی سرخ کنید. گوشت را قطعه قطعه کرده ...

مواد لازم:
نیم کیلو گوشت بدون استخوان
جعفری، گشنیز، اسفناج، تره و کمی شوید سبزی شامل
از هر کدام یک فنجان نخود و لوبیا چیتی
یک فنجان برنج
4عدد پیاز متوسط
نصف فنجان روغن
به قدر لازم نعناع داغ
به اندازه دلخواه نمک و فلفل
طرز تهیه:
حبوبات را یک روز قبل شسته و خیس کنید . سپس آنها را بپزید. پیاز را خلال کرده و آن را کمی سرخ کنید. گوشت را قطعه قطعه کرده با پیاز کمی تفت دهید و با 3 لیوان آب داغ بگذارید تا کاملاً پخته شود. بعد از پخته شدن گوشت آن را با گوشتکوب خوب بکوبید تا له شود و مجدداً آن را به آش که حبوبات ، نمک و فلفل، برنج و سبزی خرد شده را هم به آن اضافه کرده اید، بیفزایید و مرتب بهم بزنید تا آش ته نگیرد و جا بیفتد . پس از آماده شدن آش، آن را در ظرف بزرگی کشیده و روی آن را با نعناع داغ و پیاز داغ تزئین کنید.




ارسال نظر
:نام
: اي ميل
: سایت
: نظر شما
: کد امنیتی
 



نام شما : ایمیل دوست شما :