به دخت

 




طرز تهیه حلیم

طرز تهیه حلیم گندم را از شب قبل خیس كنید. گندم را همراه گوشت و نمك به مدت 5 الی 6 ساعت بعد از به جوش آمدن آب بگذارید بپزد...

مواد لازم:
گندم پوست كنده 3 كیلوگرم
گوشت گوسفند 1 كیلوگرم
كره 250 گرم
نمك 2 قاشق غذاخوری
آب 3 برابر میزان گندم
طرز تهیه:
گندم را از شب قبل خیس كنید. گندم را همراه گوشت و نمك به مدت 5 الی 6 ساعت بعد از به جوش آمدن آب بگذارید بپزد. آنقدر هم می زنیم تا كاملاً لعاب پس دهد. گوشت بایستی ریش ریش شود ولی بقیه مواد را باید با گوشتكوب كوبید. مرتب هم بزنید وگرنه ته می گیرد. 1.5 تا 2 ساعت زمان نیاز دارد.
حلیم را بعد از برداشتن از روی حرارت، مدتی در ظرف بماند تا خودش را بگیرد و سپس تزیین كنید. 3 قاشق شكر و 1 قاشق دارچین را در كاسه ای با هم مخلوط كنید و برای تزیین حلیم استفاده می شود. كره و روغن را دور شكر تزیین شده بریزید.




ارسال نظر
:نام
: اي ميل
: سایت
: نظر شما
: کد امنیتی
 



نام شما : ایمیل دوست شما :