به دخت

 




همبرگر قارچ و گوشت

مغز نان سفید را در شیر بخیسانید و کنار بگذارید. قارچ را بصورت نگینی و خیلی ریز خرد کنید سپس بگذارید تا با کمی روغن سرخ شود تا آبش کاملاً کشیده شود. سپس...

همبرگر قارچ و گوشت مواد لازم:
▪ قارچ ۲۵۰ گرم
▪ گوشت ۳۵۰ گرم
▪ پیاز رنده شده یکعدد
▪ مغز نان سفید یکعدد
▪ شیر نصف لیوان
▪ سیر ۱حبه
▪نمک و ادویه به میزان لازم
▪ روغن مایع برای سرخ کردن به مقدار کافی
● طرز تهیه:
مغز نان سفید را در شیر بخیسانید و کنار بگذارید.
قارچ را بصورت نگینی و خیلی ریز خرد کنید سپس بگذارید تا با کمی روغن سرخ شود تا آبش کاملاً کشیده شود. سپس گوشت را با پیاز و ادویه و نمک کاملاً مرز دهید تا چسبندگی پیدا کند. نان سفید را در مشت بگیرید و فشار دهید تا شیر آن کاملاً گرفته شود و به گوشت اضافه کنید و مجدداً به خوبی ورز دهید سپس قارچ را بیفزائید و باز ورز دهید .
یک نعلبکی را چرب کنید و روی آن به اندازه کمی بزرگتر از یک گردو از مایه همبرگر قرار داده و پهن کرده و در تابه ای که روغن آن داغ شده است برگردانید و بگذارید تا کاملاً سرخ شود سپس همبرگر را برگردانید تا طرف دیگر آن هم سرخ گردد. در هر بار تنها یک همبرگر را سرخ کنید
آشپزآنلاین



نظرات ارسال شده
یکشنبه 20 آذر 1390


به به خيلي خوشمزه است حتما امتحان مي كنم


0
0

ارسال نظر
:نام
: اي ميل
: سایت
: نظر شما
: کد امنیتی
 



نام شما : ایمیل دوست شما :