به دخت

 




املت قارچ و پنیر

تخم مرغها رو بشکنید و به ازای هر تخم مرغ یک قاشق غذاخوری شیر اضافه کنید.بیشتر نریزید چون میسوزه. بعد گوجه و قارچ و پیاز و پنیر رو خرد ...

مواد لازم:
تخم مرغ= ۴ عدد
شیر= سه چهارم فنجان
کره = ۱ قاشق غذا خوری
گوجه فرنگی= ۱ عدد
پیاز کوچک = یک عدد
قارچ= ۳ عدد
پنیر پیتزا = مقداری
نمک و فلفل به میزان لازم
آرد= ۱ قاشق غذاخوری
روغن سرخ کردنی مقداری
طرز تهیه:
تخم مرغها رو بشکنید و به ازای هر تخم مرغ یک قاشق غذاخوری شیر اضافه کنید.بیشتر نریزید چون میسوزه. بعد گوجه و قارچ و پیاز و پنیر رو خرد کنید. ته ماهیتابه یه کم کره بریزید و با یه قاشق آرد سفید و نصف فنجان شیر تفت بدین و سس درست کنین.
از طرف دیگه قارچ و پیاز رو هم با هم تفت بدین. تخم مرغها رو هم بزنید ، توی یه ماهیتابه کمی روغن بریزید و بعد تخم مرغهای زده شده رو بپزید.
اگه در ماهیتابه رو بگذارید بهتره کمی نمک و فلفل به آن بزنید. حالا قارچ و پیاز رو به سس اضافه کنین. گوجه های خرد شده و پنیر رو یک سمت املت بگذارید و وقتی پنیر کاملا ذوب آن را داخل یک بشقاب منتقل کنید.
یک سمت آن را سس بریزید. حالا املت رو تا کنید و با کمی هویج رنده شده و کاهو و کلم خرد شده سرو کنید.




ارسال نظر
:نام
: اي ميل
: سایت
: نظر شما
: کد امنیتی
 



نام شما : ایمیل دوست شما :