- آخرین مطالب
-
همسرونه
- منابع
- کلبه خوشبختی
- عاشقانه ها
- همسران آسمانی
- معاشرت
- مهارت هاي ارتباطي همسران
- وظايف مشترک همسران
- آرايش و زيبايي
- با مشکلات همسرم چه کنم؟
- حقوق واجب زوجين نسبت به يکديگر
-
دخترونه
- داستان
- پله پله تا خدا
- خانه دوست كجاست؟
- خانه ای برای دو نفر
- عفاف و پاکدامني
- مد
- نامه های دخترونه
- بلوغ و مسائل جنسي
- سينما
- موسیقی
- سلامت و زيبايي
- مسيرهاي قلابي
- موبايل
- باشگاه ورزشي
- بروز باشيد!
- درس ومشق
-
مادرونه
- موبايل
- رايانه
- ازدواج فرزندان
- من و پسرم
- من و دخترم
- من و کودکم
- فرزندآوري
- معرفی کتاب
-
خانوم خونه
- هنر
- آرايش و زيبايي
- باغباني در خانه
-
آشپزي و خانه داري
- نکات خانه داري
-
آشپزی
- سفره آرايي
- غذا هاي فصلي
- فوت کوزه گری(نکات ظریف آشپزی)
- انواع خورش
- انواع غذاهای دریائی
- انواع پلو
- انواع پیتزا وساندویچ
- انواع غذا با گوشت پرندگان
- انواع غذای کودکان
- انواع ماکارونی
- انواع کوکو کتلت و دلمه
- انواع غذاهای گیاهی
- سالاد
- سس و ترشی
- بستني و نوشیدنی
- کیک و شیرینی
- انواع سوپ وآش
- دسر و مربا
- انواع غذا با گوشت قرمز
- مهارت هاي زندگي
- خیاطی
- مدیریت خانه
- مدیریت تغذیه
- چيدمان و دكوراسيون
-
جامعه
- منابع
- منشور حقوق و مسئولیت های زن در نظام اسلامی
- زن و فعاليت هاي اقتصادي
- ارتباط زن و مرد در جامعه
- حضور زن در اجتماع
- من فمینیستم پس هستم!!!
- بانوانی که کاش زودتر می شناختم شان ...
- زن و ستم تاریخی
- جامعه شناسي و اشتغال زنان
- ماجرای زنان از 1300 سال پیش...
- زن از نگاه اندیشمندان غربی
- چراغ راه ....
- يادداشتي درباره مطالب
- زن در ادیان دیگر
- زنان وتحصیل
- کاریکاتور
- احکام
- حقوق خانواده
- پزشكي سلامت
- نگارخانه
- كودكان بانونت
- پیشنهاد هفته
- مهدویت
-
ويژه نامه ها
- ويژه نامه روز خانواده 1391
- حجاب
- ویژه نامه رمضان1390
- ويژه نامه هفته ي دفاع مقدس1390
- ويژه نامه روز دختر1390
- ويژه نامه غدير
- آموزش غذای نذری
- ويژه نامه محرم1390
- توصیه های تابستانی
- ويژه نامه شعبان 1391
- ويژه نامه نوروز1391
- ويژه نامه روز جوان1391
- ويژه نامه هفته جهاني شير مادر
- ويژه نامه روز دختر1392
- ويژه نامه رمضان1391
- ويژه نامه عيد فطر1391
- ویژه نامه روز کودک
- سالروز ازدواج حضرت زهرا (س)و حضرت علي(ع)
- روز نوجوان1391
- ويژه نامه محرم 1391
- ویژه نامه روز جوان 1392
- ويژه نامه رمضان 1392
- اخبار
سوسیس پنیر دار با پوره سیب زمینی
بیشتر ما وقتی زمان برای پخت غذا كم میآوریم، دست به دامان سوسیس، كالباس و تخممرغ میشویم.
و سعی میكنیم با استفاده از این مواد، غذایی به اصطلاح حاضری درست كنیم. این موضوع دیگر ارتباطی به آقایان و خانمها ندارد. با وجود این، اگر شما آقای خانه امشب تنها هستید یا اگر در زندگی مجردیتان از خوردن انواع و اقسام نیمروها و املتها یا سوسیس تخممرغ و سیبزمینی سرخ كرده خسته شدهاید و هوس خوردن غذایی جدید و سریع – از این نوع- را كردهاید ولی باز هم طبق معمول در یخچال شما – به ویژه شما افراد مجرد – چیز خاصی به جز سوسیس پیدا نمیشود، امشب با سوسیس و چند ماده دیگر از جمله همان سیبزمینی، خوراك متفاوتی را امتحان كنید؛ البته اگر سوسیس از نوع پنیردار باشد كه بسیار خوشمزهتر خواهد شد.
مواد لازم برای 3 نفر:
- 450 گرم سیبزمینی
- 50 گرم یا 4 قاشق سوپخوری كره
- 2 حبه سیر
- 350 گرم سوسیس پنیردار
- 2 قاشق سوپخوری روغن مایع مخصوص سرخكردنی
- یك عدد پیاز حلقهحلقه شده
- نمك و فلفل سیاه به مقدار لازم
- نوك قاشق چایخوری جوزهندی رنده شده (در صورت دلخواه)
طرز تهیه:
1 - قابلمهای متوسط آماده كنید و مقداری آب و كمی نمك در آن بریزید و سیبزمینیها را در آن بپزید. برای پخت سیبزمینی معمولا 20 دقیقه تا نیمساعت زمان كافی است. در این فاصله زمانی سیرها را پوست كنده و ریز خرد كنید. پیاز را نیز پوست بكنید و به صورت حلقهحلقه ببرید.
2 - از طرفی دیگر تابه كوچكی نیز آماده كنید و یك قاشق سوپخوری كره را در آن بریزید و روی شعله اجاق گاز قرار دهید تا آب شود. سپس سیر خرد شده را به آن اضافه كنید و كمی حرارت دهید.
3 - سیبزمینیها را پوست بكنید و به صورت 4قاچ ببرید. باقیمانده كره را به همراه سیر سرخ شده، جوزهندی و نمك و فلفل به سیبزمینی اضافه كنید.
سپس مخلوط سیبزمینی را با گوشتكوب بكوبید تا به صورت پوره در آید.
4 - از طرفی دیگر روغن مایع را در تابهای بریزید و سوسیسها را – كه به صورت حلقهحلقه خرد كرده بودید – در روغن تفت دهید.
بعد از گذشت 3 تا 4 دقیقه، پیازهای حلقهحلقه شده را به سوسیسهای در حال سرخ شدن اضافه و همراه آنها سرخ كنید. برای این كار 12 تا 15دقیقه زمان لازم است.
5 - حالا سوسیسها را به همراه پیاز داغ حلقهای در ظرف مورد نظر بریزید و پوره را در كنار آن بریزید و نوش جان كنید.
برگرفته از وب سایت آشپز ایرانی