به دخت

 




پیتزای قارچ و ژامبون

پیتزای قارچ و ژامبون شاید دغدغه خیلی از خانم های خانه دار علاقه بسیار زیاد فرزندان و اهالی خانه به پیتزا باشد .پیتزا یکی از غذاهای لذیذ و مقوی و پر کالری است که برای کودکان در حال رشدبه دلیل داشتن سبزیجات بالاخص قارچ بسیار مناسب است .

پیتزاها انواع مختلفی دارند . با استفاده از دستور زیر شما می توانید به سادگی در منزل این غذای لذیذ را طبخ نموده و مصرف کنید . در اینجا به آموزش پیتزا با قارچ و ژامبون میپردازیم .

مواد لازم :
كره 1 قاشق سوپخوری
قارچ 300 گرم
كالباس 100 گرم
خمیر پیتزا 1 عدد
سس مخصوص پیتزا قدری
پنیر موتزارلا 250 گرم
پنیر گودا 150 گرم
آویشن 1 قاشق مربا خوری
روغن زیتون 6 قاشق سوپخوری
فلفل قدری
نمك قدری
طرز تهیه :
ابتدا خمیر پیتزا را بروش فوق درست می کنیم :
آرد و بکینگ پودر و نمک را با هم الک میکنیم روغن و شیر را در یک فنجان اندازه گیری میریزیم ، ابتدا روغن را ریخته و سپس شیر را رویش میریزیم ولی بهم نمیزنیم
شیر و روغن را یکمرتبه در مواد خشک میریزیم و چند مرتبه با قاشق به هم میزنیم تا حالت چسبندگی پیدا کند سپس خمیر را از کاسه بیرون می آوریم و روی کاغذ رو غنی قرار میدهیم و به مدت 10 دقیقه خمیر را ورز میدهیم .
قالبی که مخصوص پای میباشد و چرب نشده است حاضر میکنیم ابتدا خمیر را روی کاغذ باندازه قالب با وردنه باز کرده سپس در قالب قرار داده اطراف آنرا با چنگال فشار میدهیم که خوب جاگیر شود و هم بشکل قشنگی درآید با نوک چنگال وسط خمیر را چند سوراخ میکنیم خمیر آماده است.
حال پیتزا را بروش فوق تهیه می كنیم :
خمیر را روی تخته آرد ریخته و ان را باز می كنیم و به شكل قارچ برش داده , سپس سینی فر را چرب نموده و خمیر های برش داده شده را روی آن قرار می دهیم . روی خمیر مقداری سس با قلم مو مالیده , پنیر گودا را رنده نموده نیمی از پنیر رنده شده را روی خمیر می ریزیم .
قارچها را شسته و نازك برش میدهیم . ژامبون را به صورت مكعب های ریز خرد نموده , نیمی از قارچ خرد شده را با ژامبون مخلوط كرده , روی خمیر می ریزیم . بقیه قارچ ها را مطابق شكل چیده , نیمی دیگر از پنیر های رنده شده را روی آم می پاشیم و در آخر روغن زیتون را به پیتزا اضافه می كنیم
برای پختن پیتزا فر را روی حرارت 350 درجه فارنهایت گرم می كنیم و به مدت 25 دقیقه در كف فر , سپس به مدت 10 دقیقه پیتزا را روی پنجره وسط فر قرار می دهیم و فر را روی شعله بالا قرار می دهیم , پس از این پیتزا آماده است در صورت رعایت مقادیر مواد اولیه این غذا برای 4 تا 6 نفر کافیست .




ارسال نظر
:نام
: اي ميل
: سایت
: نظر شما
: کد امنیتی
 



نام شما : ایمیل دوست شما :