به دخت

 




کارد و چنگال میوه‌خوری

- هرگز آنها را در آب خیس نکنید و همراه ظرف‌های دیگر شستن آن را به بعد موکول نکنید، زیرا تیغه و دسته لطف و زیبایی خود را از دست می‌دهند.
- هنگام شستشو به محل اتصال دسته و تیغه توجه نموده و آن را با دقت پاک نمایید.
- بعد از هر بار استفاده آن را با آب ولرم و مایع ظرفشویی و اسکاج نرم شستشو دهید و بلافاصله به طور کامل خشک کنید.
منبع: گنجینه خانه داری، گردآورنده محبوبه نجاتی، نشر خلّاق.




ارسال نظر
:نام
: اي ميل
: سایت
: نظر شما
: کد امنیتی
 



نام شما : ایمیل دوست شما :