- آخرین مطالب
-
همسرونه
- منابع
- کلبه خوشبختی
- عاشقانه ها
- همسران آسمانی
- معاشرت
- مهارت هاي ارتباطي همسران
- وظايف مشترک همسران
- آرايش و زيبايي
- با مشکلات همسرم چه کنم؟
- حقوق واجب زوجين نسبت به يکديگر
-
دخترونه
- داستان
- پله پله تا خدا
- خانه دوست كجاست؟
- خانه ای برای دو نفر
- عفاف و پاکدامني
- مد
- نامه های دخترونه
- بلوغ و مسائل جنسي
- سينما
- موسیقی
- سلامت و زيبايي
- مسيرهاي قلابي
- موبايل
- باشگاه ورزشي
- بروز باشيد!
- درس ومشق
-
مادرونه
- موبايل
- رايانه
- ازدواج فرزندان
- من و پسرم
- من و دخترم
- من و کودکم
- فرزندآوري
- معرفی کتاب
-
خانوم خونه
- هنر
- آرايش و زيبايي
- باغباني در خانه
-
آشپزي و خانه داري
- نکات خانه داري
-
آشپزی
- سفره آرايي
- غذا هاي فصلي
- فوت کوزه گری(نکات ظریف آشپزی)
- انواع خورش
- انواع غذاهای دریائی
- انواع پلو
- انواع پیتزا وساندویچ
- انواع غذا با گوشت پرندگان
- انواع غذای کودکان
- انواع ماکارونی
- انواع کوکو کتلت و دلمه
- انواع غذاهای گیاهی
- سالاد
- سس و ترشی
- بستني و نوشیدنی
- کیک و شیرینی
- انواع سوپ وآش
- دسر و مربا
- انواع غذا با گوشت قرمز
- مهارت هاي زندگي
- خیاطی
- مدیریت خانه
- مدیریت تغذیه
- چيدمان و دكوراسيون
-
جامعه
- منابع
- منشور حقوق و مسئولیت های زن در نظام اسلامی
- زن و فعاليت هاي اقتصادي
- ارتباط زن و مرد در جامعه
- حضور زن در اجتماع
- من فمینیستم پس هستم!!!
- بانوانی که کاش زودتر می شناختم شان ...
- زن و ستم تاریخی
- جامعه شناسي و اشتغال زنان
- ماجرای زنان از 1300 سال پیش...
- زن از نگاه اندیشمندان غربی
- چراغ راه ....
- يادداشتي درباره مطالب
- زن در ادیان دیگر
- زنان وتحصیل
- کاریکاتور
- احکام
- حقوق خانواده
- پزشكي سلامت
- نگارخانه
- كودكان بانونت
- پیشنهاد هفته
- مهدویت
-
ويژه نامه ها
- ويژه نامه روز خانواده 1391
- حجاب
- ویژه نامه رمضان1390
- ويژه نامه هفته ي دفاع مقدس1390
- ويژه نامه روز دختر1390
- ويژه نامه غدير
- آموزش غذای نذری
- ويژه نامه محرم1390
- توصیه های تابستانی
- ويژه نامه شعبان 1391
- ويژه نامه نوروز1391
- ويژه نامه روز جوان1391
- ويژه نامه هفته جهاني شير مادر
- ويژه نامه روز دختر1392
- ويژه نامه رمضان1391
- ويژه نامه عيد فطر1391
- ویژه نامه روز کودک
- سالروز ازدواج حضرت زهرا (س)و حضرت علي(ع)
- روز نوجوان1391
- ويژه نامه محرم 1391
- ویژه نامه روز جوان 1392
- ويژه نامه رمضان 1392
- اخبار
نقره
- نقره در اثر اکسیداسیون سیاه میشود. جهت پاک و براق کردن نقره ابتدا آن را با سرکه گرم تمیز نمایید. سپس از آب صابون و یک برس استفاده کنید و پس از شستشو بلافاصله خشک نمایید.
- برای پاک کردن تزیینات نقرهای یک شب تمام، آنها را در ظرفی که محتوی الکل 90 درجه (الکل صنعتی) است، قرار دهید و بعد از این که همه جای آن را برس کشیدید با مالش خاک اره به روی آن، آنها را تمیز و براق کنید.
- وسایلی را که از جنس نقره هستند و دیر به دیر مورد استفاده قرار میگیرند لابهلای کاغذ آلومینیومی بپیچید تا نقرهها اکسیده نشوند و همیشه تازه و نو بمانند.
- اگر ظروف نقره شما خط بردارد بلافاصله محل خط سیاه میشود و از زیبایی آن کاسته میشود. چاره کار سپردن آن به دست استادکاری است که آب نقره میدهد. گرچه هزینه این کار زیاد است ولی در عوض اشیای نقرۀ شما را نو میکند.
- اگر انگشتر نقره سیاه شد آن را در آبنمک غلیظ بیندازید، سپس چند دقیقه روی فرش پرزدار، محکم بکشید، مثل روز اول سفید و براق خواهد شد.
- ظروف نقره را فقط با خمیر مخصوص نقره پاک کنید و از مالیدن خمیرهایی که مخصوص پاک کردن فلزات دیگر است به روی نقره خودداری کنید.
- قرار دادن مواد غذایی مانند تخممرغ، قارچ، اسفناج، خردل و کلم درون ظروف نقرهای باعث اکسیده شدن ظرف میشود.
- ممکن است لکههای سفیدی روی ظروف نقرهای شما پیدا شود. برای رفع این لکهها یک قاشق چایخوری نمک را با چند قطره سرکه خیس کنید و با پارچه پنبهای روی لکهها بمالید.
- در مورد وسایل کوچک تزیینی میتوانید پس از شستشو و خشک کردن با یک قلمموی کوچک نرم لاک بیرنگ روی آن بمالید تا براق باقی بماند.
- هیچگاه اشیای نقرهای به خصوص قاشق و چنگال و کارد نقره را برای مدت طولانی در آب نگه ندارید و از کشیدن سیم ظرفشویی روی آن خودداری نمایید.
منبع: گنجینه خانه داری، گردآورنده محبوبه نجاتی، نشر خلّاق.