به دخت

 




اسپاگتي با پنير فتا

اسپاگتي با پنير فتا مواد لازم براي دو تا سه نفر :
اسپاگتي =115 گرم
سير =يك حبه
روغن زيتون =دو قاشق غذا خوري

گوجه فرنگي ريز(چري)نصف شده = هشت عدد
پنير فتا(صبحانه)خرد شده = 75 گرم
ريحان خرد شده = يك قاشق غذا خوري
جوز هندي رنده شده،نمك و فلفل سياه = به ميزان لازم
طرز تهيه :
اسپاگتي را طبق دستور در آب زياد ونمك بجوشانيد و آبكشي نمائيد،سپس روي آن كمي آب بريزيد.سير را به مدت يك تا دو دقيقه در روغن زيتون تفت دهيد،سپس گوجه فرنگي را اضافه كنيد.حرارت را بيشتر كنيد تا گوجه فرنگي ها به مدت يك دقيقه تفت بخورند،آن گاه سير را برداشته دور بيندازيد.اسپاگتي را درون قابلمه گوجه فرنگي قرار دهيد.نمك،فلفل و جوز هندي را به آن اضافه كنيد و هم بزنيد.در اين هنگام پنير فتاي خرد شده وريحان را به آن بيفزائيد.دقت داشته باشيد كه ممكن است پنير شور باشد،بنابراين قبلا طعم غذا را بچشيد واگر لازم دانستيد به آن نمك و فلفل اضافه كنيد.




ارسال نظر
:نام
: اي ميل
: سایت
: نظر شما
: کد امنیتی
 



نام شما : ایمیل دوست شما :