به دخت

 




طرز تهیه کوکوی گوشت

طرز تهیه کوکوی گوشت طرز پخت :
1.گوشت چرخ شده را با پیاز خرد شده در ماهیتابه کمی تفت دهید.
2.نمک و ادویه وفلفل را اضافه کنید.

مواد لازم:
گوشت چرخ کرده= 500 گرم
هویج رنده شده= 3 عدد متوسط
فلفل دلمه ای= 1 عدد متوسط
زرشک= 2 ق غ
پیاز= 1 عدد بزرگ
تخم مرغ= 3 عدد
نمک ، فلفل ، ادویه= مقداری
طرز پخت :
1.گوشت چرخ شده را با پیاز خرد شده در ماهیتابه کمی تفت دهید.
2.نمک و ادویه وفلفل را اضافه کنید.
3.هویج رنده شده ، فلفل دلمه ای نگینی شده و زرشک شسته شده را به گوشت و پیاز اضافه کنید و تفت دهید تا مواد کمی نرم شود و آب آن کشیده شود.
4.سپس زیر شعله را خاموش کنید و اجازه دهید مواد کمی سرد شود.
5. مواد را در کاسه ای ریخته و تخم مرغ ها را به آن اضافه کنید.
6. مواد را در ماهیتابه دردار که کمی روغن ریخته اید با شعله ملایم سرخ کنید.
توجه داشته باشید که دو طرف این کوکو باید سرخ شود.
7. سپس برش زده و در ظرف مناسبی با گوجه فرنگی و خیار شور تزئین کنید.




ارسال نظر
:نام
: اي ميل
: سایت
: نظر شما
: کد امنیتی
 



نام شما : ایمیل دوست شما :