به دخت

 




سالاد ذرت و قارچ

سالاد ذرت و قارچ ذرت را با مقداری نمک و کره بپزید. در صورت استفاده از کنسرو حتماً از کنسرو ذرت شیرین استفاده کنید. قارچها را بشوئید و بصورت ورقه های عمودی خرد کنید و در کمی کره سرخ کنید تا آبش کاملاً کشیده شود

مواد لازم:
ذرت پخته= 250گرم یا یک کنسرو ذرت
قارچ= 500گرم یا یک کنسرو بزرگ
ماست= نصف پیمانه
سرکه یا آبلیمو= 2 تا 3 قاشق سوپخوری
سس مایونز= نصف پیمانه
رب گوجه فرنگی= نصف قاشق سوپخوری
شکر= یک قاشق چایخوری
نمک و فلفل= به مقدار کافی
کره =1 قاشق سوپخوری
طرز تهیه:
ذرت را با مقداری نمک و کره بپزید. در صورت استفاده از کنسرو حتماً از کنسرو ذرت شیرین استفاده کنید. قارچها را بشوئید و بصورت ورقه های عمودی خرد کنید و در کمی کره سرخ کنید تا آبش کاملاً کشیده شود. در صورت استفاده کنسرو از کنسرو قارچ دکمه ای استفاده نمائید.
سس سالاد را به این صورت تهیه نمائید: سس مایونز را بزنید تا یکنواخت شود سپس ماست را به آن بیفزائید و به خوبی مخلوط کنید. سرکه یا آبلیمو ،رب و نمک و فلفل و شکر را اضافه نموده و با چنگال خوب بزنید تا سس یکنواخت شود.
حالا قارچ و ذرت را مخلوط نموده و سس را بیافزائیدو مخلوط نمائید.در صورت تمایل می توانید سس این سالاد را تند مصرف نمائید.




ارسال نظر
:نام
: اي ميل
: سایت
: نظر شما
: کد امنیتی
 



نام شما : ایمیل دوست شما :