به دخت

 




تهیه سالاد مرغ

تهیه سالاد مرغ سینه مرغ را می پزیم و ریش‌ریش می‌کنیم. سپس آن‌را با پیاز سرخ شده مخلوط کرده و کمی روغن زیتون به آن اضافه می کنیم و آن‌را تفت می‌دهیم. مرغ نباید خیلی سرخ شود، فقط به اندازه ای که با پیازداغ و روغن مخلوط شود.

موادلازم :
سینه مرغ یک عدد کامل
قارچ نیم کیلو
چیپس خلال یک بسته
پیاز سرخ شده سه قاشق غذاخوری
سس مایونز به مقدار دلخواه
نمک و زردچوبه به مقدار لازم
طرز تهیه :
سینه مرغ را می پزیم و ریش‌ریش می‌کنیم. سپس آن‌را با پیاز سرخ شده مخلوط کرده و کمی روغن زیتون به آن اضافه می کنیم و آن‌را تفت می‌دهیم. مرغ نباید خیلی سرخ شود، فقط به اندازه ای که با پیازداغ و روغن مخلوط شود.
کمی نمک و زردچوبه به آن اضافه می‌کنیم و آن را کنار می‌گذاریم. سپس قارچ را با حرارت زیاد می‌پزیم تا آب آن خشک شود. برای این‌که رنگ قارچ تیره نشود، یک قاشق آب‌لیمو به آن اضافه می‌کنیم و با کمی نمک می‌پزیم.
اگر به قارچ، دو حبه سیر خرد شده اضافه کنید خوش طعم می‌شود.
وقتی آب قارچ کاملا خشک شد، کمی روغن زیتون اضافه می‌کنیم و آن‌را کمی تفت می‌دهیم.
مرغ پخته شده، قارچ و چیپس خلال را با هم مخلوط کرده و سس مایونز به آن اضافه می‌کنیم. مقدار سس بستگی به ذائقه خودتان دارد.
این سالاد بسیار راحت و سریع آماده می‌شود و یک غذای کامل و بسیار خوشمزه است.
امتحان کنید مطمئن باشید خوشتان می‌آید.
نکته:
این سالاد در واقع "چیکن استروگانف" است که به جای "خامه" از "سس مایونز" استفاده کردم. چون می‌خواستم با اسم فارسی به کار ببرم سالاد مرغ نوشتم فکر می‌کنم بهتر از چیکن استروگانف باشد.
می‌توانید این سالاد را با خامه هم درست کنید و به همین خوشمزگی است.
منبع : شیدخت




ارسال نظر
:نام
: اي ميل
: سایت
: نظر شما
: کد امنیتی
 



نام شما : ایمیل دوست شما :