به دخت

 




سالاد پاستا ایتالیایی

سالاد پاستا ایتالیایی ماکارانی طبق دستورات قبلی که آب را جوش آورده با 2/1 قاشق سوپخوری نمک و 1 قاشق سوپخوری روغن مایع پاستا ها را داخل ظرف جوشان آب ریخته تا مغز آنها نرم شودولی دفرمه نشود...

مواد لازم :
پاستا یا ماکارانی خرمی 2/1 بسته
گوجه فرنگی فیله شده 3 عدد متوسط
ژامبون گوشت دودی 300 گرم
خیارشور خرد شده 250 گرم
تخم مرغ پخته شده 4 عدد
جعفری و پیازچه خرد شده 100 گرم
سس مایونز نسبتاً غلیظ 2 پیمانه
سس خردل 1 قاشق سوپخوری
روغن زیتون 3 قاشق سوپخوری
نمک و فلفل به میزان لازم
طرز تهیه :
ماکارانی طبق دستورات قبلی که آب را جوش آورده با 2/1 قاشق سوپخوری نمک و 1 قاشق سوپخوری روغن مایع پاستا ها را داخل ظرف جوشان آب ریخته تا مغز آنها نرم شودولی دفرمه نشود. گوجه فرنگی را از پوست جدا کرده تخم آنها را گرفته و شکل مکعبی خرد می کنیم همینطور کالباسها را بشکل مکعبی یا چهارگوش خرد نموده و بعد خیارشور و تخم مرغ پخته شده را جعفری و پیازچه را شسته خرد نموده برای داخل سالاد روغن زیتون را به سس مایونز اضافه کرده همینطور سس خردل و نمک و فلفل وقتی همه آماده و بخورد سس رفت بمدت یکساعت در یخچال قرار می دهیم چاشنی این سالاد آب لیمو ترش تازه می باشد که در انتها به سالاد اضافه نموده و در ظرف مورد نظر ریخته و آنرا تزئین می نمائید و نوش جان می کنید.




ارسال نظر
:نام
: اي ميل
: سایت
: نظر شما
: کد امنیتی
 



نام شما : ایمیل دوست شما :