به دخت

 




صرفه جویی در مصرف غذا

مثل عدم خرید بیش از اندازه و نیاز مواد غذایی، نگهداری صحیح مواد غذایی و جلوگیری از فساد آنها، پرهیز از خرید مواد غیرضروری، نگهداری صحیح نان و خرید به موقع آن. تبدیل میوه های اضافی به لواشک یا کمپوت یا رب، تبدیل پلوی زیادی به غذای دیگری مثل عدس پلو، دلمه یا تبدیل ماست ترش به دوغ ...
منبع:
اقتصاد در خانواده، طاهره کشوادی، انتشارات حدیث راه عشق.




ارسال نظر
:نام
: اي ميل
: سایت
: نظر شما
: کد امنیتی
 



نام شما : ایمیل دوست شما :