به دخت

 




تنظیم بودجه و مخارج خانواده

هدف کلی در برنامه ریزی اقتصادی، داشتن خانواده ای سالم و موفق از نظر جسمانی – روانی می باشد. خانواده ای که اعضای آن از نظر بهداشت و سلامت جسمی و روحی در حد متعادل باشند و از نظر رفتار اقتصادی عاقلانه و سنجیده و به حفظ تعادل بین دخل و خرج با آبرومندی و دور از افراط و تفریط عمل نمایند. بنابراین گام اول جمع آوری اطلاعات است و برای این امرهم مهمترین کار یادداشت نمودن هزینه ها و در آمد خانواده است.

با این کار علاوه بر مشخص شدن هزینه های انجام شده امکان تحلیل و بررسی آنها فراهم می شود. تعیین اینکه مهمترین رقم مخارج مربوط به کدام خرید و تا چه اندازه ضروری و حیاتی بوده کمک بزرگی برای برنامه ریزی بودجه خانواده می باشد. در واقع با نوشتن مخارج و حساب و کتاب کردنها خانواده متوجه می شود اگر بی جهت پول صرف مخارجی گردیده که باید نمی شد درآینده از آن جلوگیری کند.
چنانچه در آمد خانواده با مخارج موازنه ندارد نحوه خرج کردن در آمد بایستی تغییر کند تا با تغییر هزینه، کمترین فشار به خانواده وارد شود.
اگر خانواده دارای اضافه در آمد باشد بهتر است که آن را پس انداز نماید و یا آن را با روش صحیحی سرمایه گذاری نماید تا سود باز گشتی بیشتری را نصیب خانواده نماید.
گام بعدی پیش بینی وتنظیم بودجه است و رعایت 3 اصل در آن ضروری است.




ارسال نظر
:نام
: اي ميل
: سایت
: نظر شما
: کد امنیتی
 



نام شما : ایمیل دوست شما :