به دخت

 




باقلوای گل رز قزوین

باقلوای گل رز قزوین
باقلوای قزوین مهم ترین سوغات این استان است که در سایه باقلوای یزد دیده نشده است. به ادعای قزوینی ها باقلوایی که در این شهر پخته می شود از باقلوای یزد و اصفهان و شیراز خوردنی تر است چرا که تنوع مزه در این شیرینی کوچک بیشتر از همتایان همنامش در استان های دیگر است.

مواد لازم:
- شیر نصف پیمانه(80 گرم)
- بیکینگ پودر یک دوم قاشق چای خوری
- نمک یک هشتم قاشق چای خوری
- کره 3 قاشق غذاخوری
- زرده تخم مرغ 2 عدد
- آرد الک شده 225 گرم
مواد لازم برای داخل باقلوا:
- پودر پسته 2 پیمانه
- گلاب 2 قاشق غذاخوری
- پودر قند یک پیمانه
- هل 1 قاشق چای خوری
مواد لازم برای شربت باقلوا:
- شکر یک پیمانه(150 گرم )
- آب نصف پیمانه(70 گرم) - گلاب یک چهارم پیمانه(40 گرم)
- جوهر لیمو یک چهارم قاشق چای خوری

طرز تهیه :
- بیکینگ پودر و نمک را در شیر حل کرده و با سه قاشق کره و زرده تخم مرغ خوب مخلوط کنید.
- آرد را کم کم اضافه نموده تا خمیر لطیفی به دست آید.
- خمیر را در کیسه فریزر قرار دهید و دو ساعت بگذارید بماند تا خمیر ور بیاید.
- سپس به اندازه یک گردو از خمیر برداشته و با وردنه به شکل مربع باز کنید.
- مواد داخل باقلوا را با هم مخلوط کرده و به اندازه یک قاشق از مواد مخلوط شده را روی خمیر باز شده قرار دهید و چهار گوشه خمیر را به طرف بالا جمع نموده و یک پیچ به آن بدهید و لبه های آن را برگردانید تا به شکل گل رز درآید.
- در روغن فراوان سرخ کرده، سپس در شربت بیندازید تا شیره به خورد آن برود.
- سپس روی آن پودر پسته بزیرید.
طرز تهیه شربت باقلوا:
شکر، آب، گلاب و جوهر لیمو را مخلوط کرده، روی حرارت قرار دهید تا اندکی بجوشد و کمی غلیظ شود.
تهیه باقلوا در فر:
باقلوا را می توانید در فر هم تهیه کنید. به این ترتیب که بعد از پیچیدن باقلوا، آن ها را در سینی فر قرار داده و به مدت 20 دقیقه با حرارت 300 درجه در طبقه وسط فر بپزید.
کمی که لبه نان باقلوا تغییر رنگ داد، از فر خارج نموده و روی آن پودر قند بپاشید




ارسال نظر
:نام
: اي ميل
: سایت
: نظر شما
: کد امنیتی
 


کلمات کلیدی باقلوا گل قزوین ,


نام شما : ایمیل دوست شما :