- آخرین مطالب
-
همسرونه
- منابع
- کلبه خوشبختی
- عاشقانه ها
- همسران آسمانی
- معاشرت
- مهارت هاي ارتباطي همسران
- وظايف مشترک همسران
- آرايش و زيبايي
- با مشکلات همسرم چه کنم؟
- حقوق واجب زوجين نسبت به يکديگر
-
دخترونه
- داستان
- پله پله تا خدا
- خانه دوست كجاست؟
- خانه ای برای دو نفر
- عفاف و پاکدامني
- مد
- نامه های دخترونه
- بلوغ و مسائل جنسي
- سينما
- موسیقی
- سلامت و زيبايي
- مسيرهاي قلابي
- موبايل
- باشگاه ورزشي
- بروز باشيد!
- درس ومشق
-
مادرونه
- موبايل
- رايانه
- ازدواج فرزندان
- من و پسرم
- من و دخترم
- من و کودکم
- فرزندآوري
- معرفی کتاب
-
خانوم خونه
- هنر
- آرايش و زيبايي
- باغباني در خانه
-
آشپزي و خانه داري
- نکات خانه داري
-
آشپزی
- سفره آرايي
- غذا هاي فصلي
- فوت کوزه گری(نکات ظریف آشپزی)
- انواع خورش
- انواع غذاهای دریائی
- انواع پلو
- انواع پیتزا وساندویچ
- انواع غذا با گوشت پرندگان
- انواع غذای کودکان
- انواع ماکارونی
- انواع کوکو کتلت و دلمه
- انواع غذاهای گیاهی
- سالاد
- سس و ترشی
- بستني و نوشیدنی
- کیک و شیرینی
- انواع سوپ وآش
- دسر و مربا
- انواع غذا با گوشت قرمز
- مهارت هاي زندگي
- خیاطی
- مدیریت خانه
- مدیریت تغذیه
- چيدمان و دكوراسيون
-
جامعه
- منابع
- منشور حقوق و مسئولیت های زن در نظام اسلامی
- زن و فعاليت هاي اقتصادي
- ارتباط زن و مرد در جامعه
- حضور زن در اجتماع
- من فمینیستم پس هستم!!!
- بانوانی که کاش زودتر می شناختم شان ...
- زن و ستم تاریخی
- جامعه شناسي و اشتغال زنان
- ماجرای زنان از 1300 سال پیش...
- زن از نگاه اندیشمندان غربی
- چراغ راه ....
- يادداشتي درباره مطالب
- زن در ادیان دیگر
- زنان وتحصیل
- کاریکاتور
- احکام
- حقوق خانواده
- پزشكي سلامت
- نگارخانه
- كودكان بانونت
- پیشنهاد هفته
- مهدویت
-
ويژه نامه ها
- ويژه نامه روز خانواده 1391
- حجاب
- ویژه نامه رمضان1390
- ويژه نامه هفته ي دفاع مقدس1390
- ويژه نامه روز دختر1390
- ويژه نامه غدير
- آموزش غذای نذری
- ويژه نامه محرم1390
- توصیه های تابستانی
- ويژه نامه شعبان 1391
- ويژه نامه نوروز1391
- ويژه نامه روز جوان1391
- ويژه نامه هفته جهاني شير مادر
- ويژه نامه روز دختر1392
- ويژه نامه رمضان1391
- ويژه نامه عيد فطر1391
- ویژه نامه روز کودک
- سالروز ازدواج حضرت زهرا (س)و حضرت علي(ع)
- روز نوجوان1391
- ويژه نامه محرم 1391
- ویژه نامه روز جوان 1392
- ويژه نامه رمضان 1392
- اخبار
شیرینی مربایی
درون این شیرینی خوشمزه که بیشتر برای نوروز تهیه می شود، هر مربایی را که دوست دارید بریزید.
مواد لازم :
کره :۲۲۵گرم
آرد:۵۰۰-۵۵۰ گرم بسته به سایز تخم مرغ
پودر شکر :۲۵۰ گرم
وانیل :یک قاشق چای خوری
تخم مرغ :۲ عدد
مواد برای تزیین:
مربا از هرنوع که دوست دارید
پودر پسته
شکلات رنده شده
خلال بادام خلال پسته
شکلات تخته ای آب شده که با نسبت مساوی با خامه مخلوط شده باشد
طرز تهیه:
ابتدا کره ای که در دمای اتاق آب شده باشد وپودر شکرو وانیل را یک ربع می زنیم تا کاملأ سفید وکشدار شود وبعد تخم مرغ ها را یکی یکی اضافه می کنیم وبعد از هر تخم مرغ ۵ دقیقه می زنیم .
سپس همزن راکنار می گذاریم وآرد را کم کم اضافه می کنیم تا تبدیل به یک خمیر نرم شود که به دست هم نچسبد.
نکته:بهتر است که ابتدا ۵۰۰ گرم آرد را اضافه کنیم وبعد اگر خمیر هنوز به دست می چسبد ۵۰ گرم را کم کم اضافه می کنیم ونباید از این بیشتر شود.
سپس خمیر حدود ۲-۳ ساعت در کیسه فریزر می گذاریم ودر یخچال استراحت می دهیم تا سفتر شود وانسجام پیدا کند.
حالا خمیر را با وردنه به قطر حدود ۴-۵ میلیمتر باز می کنیم وبه هر شکلی که دوست داشتیم قالب می زنیم.
ودر حرارت ۱۳۰ درجه سانتی گراد به مدت حدود ۱۵ دقیقه در فر می گذاریم.فقط زیر شیرینی باید کمی تغییر رنگ دهد.شیرینی ها را می گذاریم خنک شود وسپس تزیین می کنیم.
در مورد تزیین سلیقه ای است .شیرینی ها را جفتی با مربا به هم می چسبانیم ویا روی آن را مربا می زنیم ودر پودر پسته ویا پودر نارگیل می زنیم ویا به صورت نصفه در شکلات می زنیم ویا روی آن را نوارهای باریک شکلات می زنیم وبا خلال تزیین می کنیم .تزیین آن خیلی متنوع است..