به دخت

 




شیرینی نان برنجی

نان برنجی یک شیرینی اصیل وترد وخوشمزه که در بعضی شهرها جزء شیرینیهای اصلی محسوب می شود مانند شهر قزوین ، کرمانشاه و یزد

مواد لازم:
آردبرنج:۵۰۰ گرم
روغن جامد :۲۵۰ گرم(در صورت تمایل می توانید یک قاشق غذا خوری روغن حیوانی استفاده کنید)
تخم مرغ :یک عدد
پودر قند :۱۷۵ گرم
گلاب :۲/۱ پیمانه
هل:یک قاشق چای خوری
طرز تهیه:
ابتدا روغن جامد وپودر قند را حدود ۱۵دقیقه خوب می زنیم تا سفید شود وسپس زرده تخم مرغ وهل وگلاب را به آن اضافه می کنیم وحدود ۵ دقیقه دیگر هم می زنیم .سپس تیغه های همزن را عوض می کنیم وسفیده تحم مرغ را آنقدر می زنیم تا فرم بگیرد.وبعد از آن سفیده تخم مرغ را با لیسک با مواد قبلی مخلوط می کنیم
ودر آخر آرد برنج را به آرامی اضافه می کنیم ودر نهایت خمیری که به دست می آید کمی شل است .ولی نباید دیگه آرد برنج به آن اضافه کنیم.
 
وقتی خمیر آماده شد آن را در کیسه فریزر می گذاریم ویک شب در یخچال قرار می دهیم تا انسجام پیدا کند وسفت تر شود.
بعد از خارج کردن از یخچال با وردنه خمیر را باز می کنیم .البته برای اینکه خمیر به وردنه نچسبد کاغذ روغنی ویا کیسه فریزر روی خمیر می گذاریم وروی آن وردنه می کشیم.
بعد با قالب دایره به هر اندازهای که دوست داریم قالب میزنیم.ودر سینی فر که کاغذ روغنی انداختیم میچینیم.
 


 
میتوانیم نصف خمیر را زعفرانی کنیم .می توان کمی پودر زعفران روی آن پاشید و دست را با گلاب خیس کرد وکمی ورز داد تا زرد رنگ شود.البته نباید زیاد ورز دهیم روغن پس میدهد.
مدت پخت بسته به حرارت فر شما دارد.معمولا در حرارت ۱۳۵ درجه سانتی گراد وبه مدت ۱۵دقیقه آماده می شود.
تازمانی که شیرینی ها سرد نشده به آن دست نزنید چون خورد می شوند.بعد از خنک شدن شیرینیها از کاغذ روغنی جدا می شوند




ارسال نظر
:نام
: اي ميل
: سایت
: نظر شما
: کد امنیتی
 


کلمات کلیدی شیرینی نان برنجی ,


نام شما : ایمیل دوست شما :