به دخت

 




فرزندان و پول


نحوه نگهداری از اسکناس ها را باید به فرزندان آموزش داد. متاسفانه در کشور ما سالیانه مبالغ هنگفتی (بیشتر از میلیاردها تومان) بابت کهنه شدن زود هنگام، اسکناس ها هزینه می شود. خانواده ها اولین جایگاهی هستند که می توانند با اندکی توجه از این ضرر بزرگ ملی جلوگیری کنند. با خرید یک کیف پول که هزینه کمی دارد، به راحتی می توان پول را نگهداری کرد. بچه ها باید ارزش پول در آوردن و پول نگهداشتن و پول خرج کردن را بدانند.
بچه ها باید بدانند که پول نعمتی از جانب خداست که با زحمات فراوان پدر و مادر به دست می آید. لذا نباید به راحتی ازبین برود و باید در قبال آن احساس مسئولیت کنند. ضمن آنکه باید این را هم بدانند که پول وسیله است، نه هدف و در برخورد با پول باید نه آن قدر وابسته بود که به مرز بخل و خساست رسید و نه آنقدر بی توجه بود که به مرز اسراف و زیاده روی وارد شد.

به همین خاطر باید به آنها آموزش داد که پول توجیبی خود را به اندازه وبه جا خرج کنند. به جا و اندازه بودن را هر خانواده با توجه به شرایط خود به فرزندان آموزش می دهد. مدیریت خانواده ( پدر ومادر) سعی کنند پول توجیبی بیش از نیاز فرزندان به آنها ندهند و با محاسبه نیاز هفتگی یا ماهانه بچه ها و با گفتگو و توافق این پول را در اختیار او بگذارند.
ضمن آنکه می توان گاه گاهی آنها را تشویق به دادن صدقه از پول خود یا شرکت در خیریه های فصلی نمود. همچنین می توان آنها را راهنمایی و تشویق کرد که اضافه پول توجیبی ها یا عیدی های خود را پس انداز نموده و در موارد مهم خرج نمایند.
منبع:
اقتصاد در خانواده، طاهره کشوادی، انتشارات حدیث راه عشق.




ارسال نظر
:نام
: اي ميل
: سایت
: نظر شما
: کد امنیتی
 



نام شما : ایمیل دوست شما :