به دخت

 




آداب وشرایط حضور زن در اجتماع

بی گمان آنچه از حضور اجتماعی زن مورد درخواست زنان نیز هست،حضور سالم و سودمند است،نه هرگز حضور. زن یا برای انجام وظیفه اجتماعی و ارائه خدمت به هم نوعان و یا برای کسب درآمد و اداره زندگی خود و خانواده پا به اجتماع می گذارد و این مسئله، جز با حضور سالم و دور از هرگونه مزاحمت میسر نخواهد بود. حضور سالم و سودمند زن در جامعه، آداب و مقرراتی می طلبد که زن را در بعد اجتماعی حمایت کند والبته به معنای پذیرش پاره ای از محدودیت ها از سوی زن خواهد بود.

برای پیشگیری از آسیب های اجتماعی که تهدیدکننده حضور سالم و سودمند زن در اجتماع است،باید مقرراتی پیش بینی شود که امنیت او را در بعد مادی و معنوی در اجتماع و در محل کار و دانش تأمین کند.
مقررات ضروری و بایسته برای حمایت از حضور و مشارکت زنان در فعالیت های اجتماعی و اقتصادی، دو گونه است:
1.قوانینی که در بعد مادی به حمایت از زن برخاسته و حقوق و تکالیف وی را در اموری مثل تعیین میزان ساعت کار، میزان مرخصی، مرخصی زایمان، ویژگی های محل کار،نوع کار و تعیین زمان بازنشستگی مشخص می کند. مقرراتی که در کشورهای غربی به هدف حمایت از زنان مقرر می شود،معمولاً از این دسته است. فمینیست ها و کسانی که سنگ حمایت از زنان را به سینه می زنند وخواستار رسیدگی به وضعیت زنان و بهینه سازی وضعیت آنان در جنبه های اجتماعی و اقتصادی هستند،فقط به همین بعد از زندگی زن توجه می کنند و به دنبال وضع مقرراتی هستند که رفاه بیشتر و لذت دنیوی فراوان تری برای زنان به دنبال داشته باشد.
2.مقرراتی که با توجه به شخصیت واقعی زن و نیاز های جسمی و روحی او و به هدف تقویت و حفظ زن در بعد معنوی و تأمین سعادت ابدی وی مقرر می شود.مقرراتی نظیر اطاعت زن از شوهر، لزوم استفاده از پوشش مناسب برای حضور در اجتماع، جایز نبودن اختلاط زن و مرد در اجتماع و در محل کار و تعیین چگونگی ارتباط وی با مردان نامحرم، از این دسته مقررات است.




ارسال نظر
:نام
: اي ميل
: سایت
: نظر شما
: کد امنیتی
 



نام شما : ایمیل دوست شما :