به دخت

 




نوع دیگرشیرینی شکلات انگشتی

از این فیلینگ می تونید برای شیرنی انگشتی شکلاتی استفاده کنید.

عسل / 1/3 پیمانه

خامه / 1/3 پیمانه

 

شکلات / 110 گرم

کره / 25 گرم

وانیل / کمی

خامهو عسل را روی حرارت قرار داده و به هم بزنید تا به جوش آید.

از روی حرارت بردارید، شکلات رنده شده و وانیل را اضافه کرده و به هم بزنید.

سپس کره به دمای محیط رسیده را اضافه کنید و مخلوط کنید.

 

مواد لازم:

آرد / ۲۲۰ گرم

آرد برنج / ۱/۵قاشق سوپخوری

پودر شکر / ۶۰گرم

پودربادام / ۲ قاشق غذاخوری

کره خرد شده / ۱۸۰ گرم

شکلات / برای تزئین

 

دمای فر: ۱۸۰ درجه سانتیگراد - زمان پخت : ۱۵ دقیقه

روش تهیه:

آرد سفید، آرد برنج و پودر شکررا در کاسه ای الک میکنیم. کره خرد شده و پودر بادام را نیز اضافه کرده و با نوک انگشتان ورز میدهیم.

 

 

از خمیر کمی برداشته و کف دست به شکل انگشت فرم میدهیم. و یا خمیر را گرد میکنیمبا این خمیر میشود شیرینیمارمالادی هم تهیهکرد. که در این صورت،وسط هر شیرینیرا گود میکنیم. شیرینیها را کف سینی میچینیم و در فر قرار میدهیم.

در این مدل هم مثل شیرین فندقی و نسکافه ایمقداری ازخمیر را به شکل انگشت و مقداری را به شکل توپی فرم دادم.

1394/12/18




ارسال نظر
:نام
: اي ميل
: سایت
: نظر شما
: کد امنیتی
 



نام شما : ایمیل دوست شما :