به دخت

 




توپکهای گردویی

شیرینی مناسب نوروز که بعد از بیرون آوردن از فر، به دلخواه میتوانید روی آن را تزئین کنید.

مواد لازم:

آرد / 125 گرم.

پودر شکر / 3 قاشق سوپخوری.

روغن / 60 گرم.

 

 

 

هل / اندکی

گردو / یک پیمانه

 روش تهیه:

ابتدا پودر شکررا با روغن ماساژ داده ( با نوک انگشتان )، سپس آرد و هل را اضافه میکنیم.

خمیر را داخل نایلون قرار داده و به مدت 2 ساعت کنار میگذاریم تا استراحت کند.

سپس از خمیر به اندازه یک گردوی متوسط برداشته وسط آن را باز کرده و کمی گردوی درشت خرد شده داخل آن میگذاریم و سپس خمیر را بسته و در دست به شکل توپهای کوچکی درمیاوریم.

داخل فر 180 درجه سانتیگراد که از یک ربع قبل روشن کرده ایم به مدت نیم ساعت میپزیم.

مهم:بگذارید شیرینیها کاملا سرد شود و سپس از سینی فر جدا کرده و جمع کنید!!  در غیر اینصورت شیرینیشما خرد و دفرمه خواهد شد.

بعد از سرد شدن کامل، داخل پودر قند غلطانده و داخل کپسول کاغذی کوچک بگذارید و روی آن را با شکلات پوشانده و با ترافل یا پودر پسته تزئین کنید.

1394/12/18




ارسال نظر
:نام
: اي ميل
: سایت
: نظر شما
: کد امنیتی
 



نام شما : ایمیل دوست شما :