به دخت

 




باید ونبایدهایی در مورد چای

اين چاى ها را ننوشيد :

چاى داغ و سوزان

چاى سرد چرا كه هاضمه را مختل مى كند.

پيش از خوردن صبحانه چاى ننوشيد.

چاى بسيار غليظ.

 

 

چايى كه در قورى مانده باشد.

چايى كه از شب قبل مانده باشد.

چاى خشك كه در جاى مرطوب نگهدارى شده باشد( وقتى چاى را در دست فشار مى دهى بايد صداى شكسته شدنش را بشنوى )

چاى بعد از خوردن گوشت.

يك ساعت قبل ويك ساعت بعد از خوردن هر نوع دارو (شيميايى يا گياهى ) چايى بلافاصله بعد از هر وعده غذا.

چه كسانى نبايد چاى بخورند

كودكان زير ٢ سال( توانايى بدن را در جذب اهن مختل مى كند).

چاى پر رنگ براى زنان باردار و جنين مضر است.

كسانى كه بنيه ضعيف يا معده حساس دارند.

افرادى كه ناراحتى كليه دارند.

افرادى كه فشار خون بالا دارند نبايد چاى پر رنگ بخورند.

كسانى كه زخم روده دارند.

كسانى كه تحت مداوا هستند ٢٤ ساعت نبايد چاى بخورند.

با معده خالى چاى نخوريد.

 تهیه و تنظیم:مریم ستاری 

 1394/11/25

 




ارسال نظر
:نام
: اي ميل
: سایت
: نظر شما
: کد امنیتی
 


کلمات کلیدی نوشیدن چای؛ سلامت , بانونت. , ایدونبایدهایی در مورد چای ,


نام شما : ایمیل دوست شما :