به دخت

 




رولت هویج

مواد لازم

تخم مرغ: 3 عدد

هویج : 2 تا 3 عدد

 

 

پیاز: 1 عدد

روغن زیتون یا کنجد: 4 قاشق سوپ خوری

آرد : 3 قاشق غذا خوری

بکینگ پودر: 1 قاشق چای خوری

ماست چکیده سفت: 1 پیمانه

شوید: 2 قاشق سوپ خوری

سیر: 1 حبه

نمک و فلفل : به میزان لازم

طرز تهیه:

  سه عدد تخم مرغ را با یک چهارم ق چ نمک باهمزن برقی خوببزنید تا غلیظ و روشن شود،،،در ظرفی جداگانه دو عدد هویج نسبتا بزرگ را ریزرنده کنید و با یک عدد پیاز ریز شده و چهار ق س روغن زیتون بی بو رویحرارت قرار دهید و با حرارت ملایم تفت دهید تا آب آن کاملن تبخیر شده و نرمشوند اما تغییر رنگ ندهند! سرخ نکنید!،،

،سپس کنار گذاشته تا کاملن خنک شود،بعد از خنک شدن با یک ق غ آرد و یک ق چ بیکینگ پودر الک شده مخلوط نمایید،،،سپس این مخلوط را به مایه تخم مرغ اضافه و با دور کند همزن بزنید فقط در حد مخلوط شدن!

اکنون دو ق غ آرد را روی مواد الک کرده و دورانی هم بزنید تا ترکیب شوند،سینی سایز کوچک شیرینی پزی را چرب کرده کاغذ بیندازید و روی آن را چرب و آردپاشی کنید ،،مایه را در همه جای آن به طور یکنواخت پخش کرده و در فر گرم دویست درجه به مدت پانزده دقیقه بپزید

بعد از پخت بلافاصله یک سینی روی آن قرار داده و اجازه دهید خنک شود،وقتی کامل خنک شد سینی رااز روی آن برداشته بعد از چند دقیقه ازداخل سینی خارج و کاغذ را جدا کنید و روی یک کاغذ تمیز قرار دهید و با آن رول کنید و کنار بگذارید (عین مراحل رولت خامه ای) ،در ظرفی یک پیمانه ماست چکیده سفت را با دو ق س شیوید خرد شده و کمی نمک و فلفل و یک حبه سیر له شده خوب مخلوط کرده  و بعد از خنک شدن کامل نان رولت روی نان مالیده و به آرامی رول کنید،چند ساعت داخل یخچال بماند سپس برش دهید

 

1394/10/21

 




ارسال نظر
:نام
: اي ميل
: سایت
: نظر شما
: کد امنیتی
 


کلمات کلیدی هویج , رولت , رولت هویج ,


نام شما : ایمیل دوست شما :