به دخت

 




بستنی و شکلات

مواد لازم:

شکلات خرد شده 115 گرم.

شیر  150 میلی لیتر.           

خامه 300 میلی لیتر.

بیسکوئیت خرد شده30 گرم.           

کشمش 50 گرم.                 

گردوی خرد شده 30 گرم.

طرز تهیه:

شكلات را با شير در ظرف كوچكي بريزيد و روي اجاق گاز قرار دهيد تا با حرارت ملايم گرم شود و شكلات در شير ذوب شود. اين مخلوط را كنار بگذاريد تا سرد شود.

خامه را در ظرف ديگري با همزن برقي بزنيد تا فرم بگيرد. مراقب باشيد خامه را بيش از اندازه هم نزنيد تا به كره تبديل نشود. سپس مخلوط شكلات و شير را به آن اضافه كنيد و مرتب هم بزنيد.

مايه بستني را در يك ظرف يا قالب مناسبي كه بتوانيد در فريزر قرار دهيد بريزيد و آن را داخل فريزر بگذاريد تا زماني كه كريستال هاي يخ در لبه هاي ظرف ديده شوند. بستني را از فريزر خارج كنيد و خوب هم بزنيد. سپس بيسكوئيت، كشمش و گردو را در آن بريزيد و مخلوط كنيد تا در تمام بستنی  پراكنده شوند. بستني را دوباره در فريزر قرار دهيد تا كاملا ببندد. حال دسر آماده ي سرو است.

تهیه و تنظیم: مریم ستاری

 

مطالب مرتبط:

بستنی یخ در بهشت

بستنی هلو

بستنی گلابی

بستنی شکلاتی

 

1393/5/14




ارسال نظر
:نام
: اي ميل
: سایت
: نظر شما
: کد امنیتی
 


کلمات کلیدی انواع دسر , دسر بستنی و شکلات , دسر با بستنی , بانونت. , آشپزی ,


نام شما : ایمیل دوست شما :