به دخت

 




خورش مرجو

گوشت گوسفندی: 300- 400 گرم.

پیاز: 2 تا بزرگ.

عدس: 2 مشت پر !!

سیب زمینی: 1 دونه متوسط

آلو طالقان، بخارا یا برقانی: 1 مشت!

نمک، فلفل، زرچوبه، دارچین

زعفران

رب گوجه

آبغوره

روش پخت

  1. پیازها رو خلال کردم و با زرچوبه تفت دادم تا طلایی بشه، 2، 3 قاشقش رو برداشتم
  2. گوشت رو اضافه کردم .
  3. بهتره رب رو هم همین مرحله اضافه کنین تا تفت بخوره و رنگش وا شه.
  4. وقتی رنگ گوشت عوض شد، آب ریختم توش و گذاشتم تا نیم پز بشه
  5. تو این فاصله آلوها و عدس ها رو جداگونه شستم و خیس دادم...
  6. سیب زمینی رو هم خرد کردم.
  7. وقتی گوشت نیم پز شد سیب زمینی و عدس رو ریختم
  8. و همراه نمک و ادویه ها و رب گذاشتم بپزه
  9. آخر هم آلو و زعفرون و آبغوره رو اضافه کردم و اجازه دادم خورش خوب جا بیفته
  10. در نهایت هم توی ظرف کشیدم و پیاز داغ روش ریختم و تمام

تنظیم کننده: الهام شفیعی

 

مطالب مرتبط:

خورش آلو و اسفناج

طرز پخت خورش قیمه

طرز تهیه خورش هویج

طرز تهیه جغوربغور

طرز تهیه خورش رنگین کمان

 

1393/5/14




ارسال نظر
:نام
: اي ميل
: سایت
: نظر شما
: کد امنیتی
 


کلمات کلیدی بانونت , خورش ایرانی، خورش مرجو ,


نام شما : ایمیل دوست شما :