- آخرین مطالب
-
همسرونه
- منابع
- کلبه خوشبختی
- عاشقانه ها
- همسران آسمانی
- معاشرت
- مهارت هاي ارتباطي همسران
- وظايف مشترک همسران
- آرايش و زيبايي
- با مشکلات همسرم چه کنم؟
- حقوق واجب زوجين نسبت به يکديگر
-
دخترونه
- داستان
- پله پله تا خدا
- خانه دوست كجاست؟
- خانه ای برای دو نفر
- عفاف و پاکدامني
- مد
- نامه های دخترونه
- بلوغ و مسائل جنسي
- سينما
- موسیقی
- سلامت و زيبايي
- مسيرهاي قلابي
- موبايل
- باشگاه ورزشي
- بروز باشيد!
- درس ومشق
-
مادرونه
- موبايل
- رايانه
- ازدواج فرزندان
- من و پسرم
- من و دخترم
- من و کودکم
- فرزندآوري
- معرفی کتاب
-
خانوم خونه
- هنر
- آرايش و زيبايي
- باغباني در خانه
-
آشپزي و خانه داري
- نکات خانه داري
-
آشپزی
- سفره آرايي
- غذا هاي فصلي
- فوت کوزه گری(نکات ظریف آشپزی)
- انواع خورش
- انواع غذاهای دریائی
- انواع پلو
- انواع پیتزا وساندویچ
- انواع غذا با گوشت پرندگان
- انواع غذای کودکان
- انواع ماکارونی
- انواع کوکو کتلت و دلمه
- انواع غذاهای گیاهی
- سالاد
- سس و ترشی
- بستني و نوشیدنی
- کیک و شیرینی
- انواع سوپ وآش
- دسر و مربا
- انواع غذا با گوشت قرمز
- مهارت هاي زندگي
- خیاطی
- مدیریت خانه
- مدیریت تغذیه
- چيدمان و دكوراسيون
-
جامعه
- منابع
- منشور حقوق و مسئولیت های زن در نظام اسلامی
- زن و فعاليت هاي اقتصادي
- ارتباط زن و مرد در جامعه
- حضور زن در اجتماع
- من فمینیستم پس هستم!!!
- بانوانی که کاش زودتر می شناختم شان ...
- زن و ستم تاریخی
- جامعه شناسي و اشتغال زنان
- ماجرای زنان از 1300 سال پیش...
- زن از نگاه اندیشمندان غربی
- چراغ راه ....
- يادداشتي درباره مطالب
- زن در ادیان دیگر
- زنان وتحصیل
- کاریکاتور
- احکام
- حقوق خانواده
- پزشكي سلامت
- نگارخانه
- كودكان بانونت
- پیشنهاد هفته
- مهدویت
-
ويژه نامه ها
- ويژه نامه روز خانواده 1391
- حجاب
- ویژه نامه رمضان1390
- ويژه نامه هفته ي دفاع مقدس1390
- ويژه نامه روز دختر1390
- ويژه نامه غدير
- آموزش غذای نذری
- ويژه نامه محرم1390
- توصیه های تابستانی
- ويژه نامه شعبان 1391
- ويژه نامه نوروز1391
- ويژه نامه روز جوان1391
- ويژه نامه هفته جهاني شير مادر
- ويژه نامه روز دختر1392
- ويژه نامه رمضان1391
- ويژه نامه عيد فطر1391
- ویژه نامه روز کودک
- سالروز ازدواج حضرت زهرا (س)و حضرت علي(ع)
- روز نوجوان1391
- ويژه نامه محرم 1391
- ویژه نامه روز جوان 1392
- ويژه نامه رمضان 1392
- اخبار
ته چین مرغ و بادمجان
مواد لازم برای 4-5 نفر:
برنج: 4 پیمانه(800) گرم.
مرغ بدون استخوان: یک کیلو...
ماست شیرین: 500 میلی لیتر
بادمجان: 4-5 عدد
فلفل دلمه ای، هویج و کرفس برای پخت مرغ: مقداری
کره: 100 گرم
زعفران آب کرده: به میزان لازم
نمک و فلفل: به میزان لازم
پیاز متوسط: یک عدد
طرز تهیه:
ابتدا تکه های مرغ را که بهتر است سینه یا فیله باشند؛ به همراه پیاز خرد شده، دو تکه فلفل دلمه ای، یک ساقه کرفس و یک عدد هویج درشت داخل ماهیتابه ای که بهتر است کمی گود باشد با کمی روغن مایع تفت می دهیم تا رنگ مرغ ها روشن شده و طعم مواد به خورد یکدیگر برود. سپس به حد کافی، آب و محلول زعفران اضافه کرده و درب ظرف را می گذاریم تا مرغ ها بپزند. سپس بادمجان ها را به صورت حلقه ای خرد کرده و نمک پاشیده می گذاریم تلخی آن گرفته شود بعد از شستن و کشیده شدن آب بادمجان، آن ها را در روغن سرخ می کنیم و روی یک آبکش فلزی یا ورق دستمال تمیز می گذاریم تا روغن اضافیش گرفته شود. بهتر است بادمجان ها را با پوست سرخ کنیم تا غذا ظاهری زیباتر داشته باشد. در مرحله بعد، درون قابلمه ای گود و مناسب آب را جوش آورده و برنج را که از 3-4ساعت پیش خیس کرده ایم به آن اضافه می کنیم.
چند لحظه صبر می کنیم برنج بجوشد و به اصطلاح کف کند، در این مرحله، کف را از روی برنج گرفته و بنا به ذائقه2-3 قاشق چای خوری نمک را همراه روغن مایع و نیمی از کره به آن اضافه می کنیم تا برنج پخته و آب آن کشیده شود. بسته به نوع برنج و میزان شعله زیر قابلمه ممکن است از یک پیمانه آب بیشتر هم استفاده کنیم. وقتی که آب برنج کشیده شد، آن را از روی حرارت برمیداریم. ظرفی را که می خواهیم برنج را در آن دم کنیم انتخاب کرده، کف آن را کمی روغن مایع ریخته، ماست را به طور کامل زعفرانی کرده و با تمام برنج مخلوط میکنیم. نیمی از مخلوط ماست و برنج را کف قابلمه پهن کرده و صاف میکنیم، تکه های مرغ را از آب و سبزیجات جدا کرده و همراه بادمجان ها به طور منظم، یک لایه بادمجان و یک لایه مرغ روی برنج می چینیم و بقیه برنج را روی سطح مواد پخش کرده و صاف می کنیم. در آخر کار، بقیه کره را ذوب کرده و روی برنج می دهیم و برنج را دم می گذاریم."اگر رژیم یا ممنوعیت استفاده از کره دارید می توانید آن را به طور کلی حذف کنید" پس از اینکه ته چین دم کشید آن را داخل ظرف مناسب برمی گردانیم و روی آن را با زرشک و لیمو و سبزیجات تزئین می کنیم.
نکات:
در این ته چین از زرده تخم مرغ استفاده نشده، این کار بسته به سلیقه شخصی شما دارد و اگر مایل به مصرف بودید4-5 زرده تخم مرغ را به محلول ماست و زعفران اضافه کرده و خوب هم بزنید تا یکدست شوند.
چون در این غذا از بادجان بین برنج استفاده می شود، باید در نظر داشته باشیم که از بادمجان های تازه و خوش طعم استفاده کنیم که حتی الامکان تندی نداشته و تخم کمی داشته باشند. برای خرید بادمجان مرغوب ابتدا به کلاهک آن دقت می کنیم تا خیلی سبز و تازه باشد، اگر قهوه ای باشد یعنی تازه نیست. خود بادمجان نیز باید سفت و رنگ پوست آن بسیار تیره و نزدیک به مشکی باشد. شل بودن و رنگ بنفش روشن پوست آن نشانه نامرغوب بودن بادمجان است.
سعی می کنیم برنج ته چین را به قول معروف کمی زنده تر برداریم، اگر برنج نرم باشد به دلیل اینکه هنگام دم کردن به آن ماست اضافه می کنیم ته چین ما شفته خواهد شد!!
تهیه و تنظیم: مریم ستاری
مطالب مرتبط:
1393/4/11