به دخت

 




خورشت گوجه سبز

یا (خورشت آلوچه)

مواد لازم

گوشت 300 گرم        

پیاز متوسط یک عدد          

آلوچه 500 گرم    

روغن 3 قاشق غذاخوری  

سبزیهای معطر(نعناع، گشنیز، جعفری) 300 گرم      

نمک، فلفل، زردچوبه مقداری   آب دو لیوان

 

روش تهیه

ابتدا پیاز را پوست گرفته و خلال می کنیم با کمی روغن تفت می دهیم تا سبک شود بعد گوشت را هم با پیاز مختصری تفت می دهیم رنگ گوشت که سفید شد سبزی ها را که خوب شسته و خرد کرده ایم به همراه ادویه به مواد اضافه می کنیم پس از چند دقیقه تفت دادن مواد و مخلوط شدن آنها با هم آب را افزوده و می گذاریم تا جا بیفتد. حدود نیم ساعت تا چهل و پنج دقیقه قبل از سرو غذا آلوچه را اضافه کنید تا له نشود و گوی های سبز رنگ آن در داخل غذا دیده شود.

نکات:

این خورشت به دلیل وجود آلوچه ترش مزه است اما در صورت تمایل برای طعم و مزه بهتر می توانید دو قاشق غذاخوری آبلیمو هم به آن بیفزایید.

لازم نیست حتماً از آلوهای درشت برای تهیه این غذا استفاده کنید حتی می توانید از آلوچه های شل و نرم شده این خورشت لذیذ را تهیه کنید البته توصیه می کنیم آلوهای نرم را دیرتر به خورشت اضافه کنید زیرا زمان پخت زیادی نیاز ندارند و طی مراحل پخت له می شوند.

تهیه و تنظیم کننده: مریم ستاری

 

 

مطالب مرتبط:

خورش آلو و اسفناج

پخت خورش کنگر

طرز تهیه خورش هویج

طرز تهیه خورش رنگین کمان

 

1393/3/12

 



نظرات ارسال شده
سهیلا
سه شنبه 20 خرداد 1393


ممنون خوب بود
ولی عکس گوشت سفیده ها!!!


0
0
ارسنجانی
سه شنبه 20 خرداد 1393


قربون دستتون الان هم فصلشه ما هم از یه جائی برامون کلی رسیده نمیدونستم چیکارش کنم خداخیرتون بده حتما این خورشت رو درست میکنم إنشاالله


1
0
رهگذر
چهارشنبه 14 خرداد 1393


باید خوشمزه باشه!


0
0

ارسال نظر
:نام
: اي ميل
: سایت
: نظر شما
: کد امنیتی
 


کلمات کلیدی بانونت. , خورشت خوشمزه با گوجه سبز(آلوچه) , طرز تهیه انواع خورشت , آشپزی ,


نام شما : ایمیل دوست شما :