- آخرین مطالب
-
همسرونه
- منابع
- کلبه خوشبختی
- عاشقانه ها
- همسران آسمانی
- معاشرت
- مهارت هاي ارتباطي همسران
- وظايف مشترک همسران
- آرايش و زيبايي
- با مشکلات همسرم چه کنم؟
- حقوق واجب زوجين نسبت به يکديگر
-
دخترونه
- داستان
- پله پله تا خدا
- خانه دوست كجاست؟
- خانه ای برای دو نفر
- عفاف و پاکدامني
- مد
- نامه های دخترونه
- بلوغ و مسائل جنسي
- سينما
- موسیقی
- سلامت و زيبايي
- مسيرهاي قلابي
- موبايل
- باشگاه ورزشي
- بروز باشيد!
- درس ومشق
-
مادرونه
- موبايل
- رايانه
- ازدواج فرزندان
- من و پسرم
- من و دخترم
- من و کودکم
- فرزندآوري
- معرفی کتاب
-
خانوم خونه
- هنر
- آرايش و زيبايي
- باغباني در خانه
-
آشپزي و خانه داري
- نکات خانه داري
-
آشپزی
- سفره آرايي
- غذا هاي فصلي
- فوت کوزه گری(نکات ظریف آشپزی)
- انواع خورش
- انواع غذاهای دریائی
- انواع پلو
- انواع پیتزا وساندویچ
- انواع غذا با گوشت پرندگان
- انواع غذای کودکان
- انواع ماکارونی
- انواع کوکو کتلت و دلمه
- انواع غذاهای گیاهی
- سالاد
- سس و ترشی
- بستني و نوشیدنی
- کیک و شیرینی
- انواع سوپ وآش
- دسر و مربا
- انواع غذا با گوشت قرمز
- مهارت هاي زندگي
- خیاطی
- مدیریت خانه
- مدیریت تغذیه
- چيدمان و دكوراسيون
-
جامعه
- منابع
- منشور حقوق و مسئولیت های زن در نظام اسلامی
- زن و فعاليت هاي اقتصادي
- ارتباط زن و مرد در جامعه
- حضور زن در اجتماع
- من فمینیستم پس هستم!!!
- بانوانی که کاش زودتر می شناختم شان ...
- زن و ستم تاریخی
- جامعه شناسي و اشتغال زنان
- ماجرای زنان از 1300 سال پیش...
- زن از نگاه اندیشمندان غربی
- چراغ راه ....
- يادداشتي درباره مطالب
- زن در ادیان دیگر
- زنان وتحصیل
- کاریکاتور
- احکام
- حقوق خانواده
- پزشكي سلامت
- نگارخانه
- كودكان بانونت
- پیشنهاد هفته
- مهدویت
-
ويژه نامه ها
- ويژه نامه روز خانواده 1391
- حجاب
- ویژه نامه رمضان1390
- ويژه نامه هفته ي دفاع مقدس1390
- ويژه نامه روز دختر1390
- ويژه نامه غدير
- آموزش غذای نذری
- ويژه نامه محرم1390
- توصیه های تابستانی
- ويژه نامه شعبان 1391
- ويژه نامه نوروز1391
- ويژه نامه روز جوان1391
- ويژه نامه هفته جهاني شير مادر
- ويژه نامه روز دختر1392
- ويژه نامه رمضان1391
- ويژه نامه عيد فطر1391
- ویژه نامه روز کودک
- سالروز ازدواج حضرت زهرا (س)و حضرت علي(ع)
- روز نوجوان1391
- ويژه نامه محرم 1391
- ویژه نامه روز جوان 1392
- ويژه نامه رمضان 1392
- اخبار
خورشت گوجه سبز
یا (خورشت آلوچه)
مواد لازم
گوشت 300 گرم
پیاز متوسط یک عدد
آلوچه 500 گرم
روغن 3 قاشق غذاخوری
سبزیهای معطر(نعناع، گشنیز، جعفری) 300 گرم
نمک، فلفل، زردچوبه مقداری آب دو لیوان
روش تهیه
ابتدا پیاز را پوست گرفته و خلال می کنیم با کمی روغن تفت می دهیم تا سبک شود بعد گوشت را هم با پیاز مختصری تفت می دهیم رنگ گوشت که سفید شد سبزی ها را که خوب شسته و خرد کرده ایم به همراه ادویه به مواد اضافه می کنیم پس از چند دقیقه تفت دادن مواد و مخلوط شدن آنها با هم آب را افزوده و می گذاریم تا جا بیفتد. حدود نیم ساعت تا چهل و پنج دقیقه قبل از سرو غذا آلوچه را اضافه کنید تا له نشود و گوی های سبز رنگ آن در داخل غذا دیده شود.
نکات:
این خورشت به دلیل وجود آلوچه ترش مزه است اما در صورت تمایل برای طعم و مزه بهتر می توانید دو قاشق غذاخوری آبلیمو هم به آن بیفزایید.
لازم نیست حتماً از آلوهای درشت برای تهیه این غذا استفاده کنید حتی می توانید از آلوچه های شل و نرم شده این خورشت لذیذ را تهیه کنید البته توصیه می کنیم آلوهای نرم را دیرتر به خورشت اضافه کنید زیرا زمان پخت زیادی نیاز ندارند و طی مراحل پخت له می شوند.
تهیه و تنظیم کننده: مریم ستاری
مطالب مرتبط:
1393/3/12