به دخت

 




پای توت‌فرنگی

مواد لازم

کره: 240 گرم.

آرد: 250 گرم.

شکر معمولی: 400 گرم          

زرده تخم‌مرغ: 4 عدد

توت‌فرنگی: 250 گرم (خردشده)      

آرد ذرت: 4 قاشق غذاخوری         

آب‌لیمو: 1 قاشق غذاخوری

آب پرتقال: 2 قاشق غذاخوری         

تخم‌مرغ: 1 عدد                 

سفیده تخم‌مرغ: 4 عدد

طرز تهیه

140 گرم کره را با آرد مخلوط کنید و خوب بزنید. سپس شکر را به آنها بیفزایید و باز بزنید تا یکدست شود. 2 عدد زرده تخم‌مرغ را با 2 قاشق غذاخوری آب سرد مخلوط کنید و آن را در مخلوط آرد بریزید و هم بزنید تا به خورد هم بروند. این خمیر را روی یک تابه یا فویل آغشته به کمی آرد پهن کنید. این خمیر باید 30 دقیقه در یخچال بماند. در این فاصله فر را روشن کنید و روی حرارت 200 درجه سانتی‌گراد بگذارید. حال توت‌فرنگی را با 2 قاشق غذاخوری آب مخلوط کنید و 15 دقیقه حرارت دهید. خمیر را از یخچال بیرون بیاورید. 3 قاشق از آرد ذرت را با آب‌لیمو و نیمی از شکر مخلوط کنید و هم بزنید. سپس توت‌فرنگی را در آن بریزید و هم بزنید. آب پرتقال را هم اضافه کنید و باز هم بزنید. 2 زرده تخم‌مرغ باقی‌مانده را هم به همراه باقی‌مانده کره در آن بریزید و با همزن خوب بزنید. این مخلوط را روی خمیر قبلی پهن کنید و کنار بگذارید. در ظرف دیگری تخم‌مرغ‌ها (سفیده و کامل) را با هم مخلوط کنید. آرد ذرت و شکر باقی‌مانده را با هم مخلوط کنید.آن‌قدر ورز بدهید تا یک خمیر یکدست و نرمی به دست آید. حال این خمیر را روی خمیر آغشته به توت‌فرنگی پهن کنید و 50 دقیقه در فر بگذارید تا پای شما آماده شود.

ارزش غذایی

621 واحد کالری/ 8 گرم پروتئین/ 48 گرم کربوهیدرات/ 16 گرم چربی اشباع/ 3 گرم فیبر/ 6/0 گرم نمک.

 

مطالب مرتبط:

شیفون ساده ودو رنگ

کیک نارگیلی

پای شکلات

 

1393/2/21




ارسال نظر
:نام
: اي ميل
: سایت
: نظر شما
: کد امنیتی
 



نام شما : ایمیل دوست شما :