- آخرین مطالب
-
همسرونه
- منابع
- کلبه خوشبختی
- عاشقانه ها
- همسران آسمانی
- معاشرت
- مهارت هاي ارتباطي همسران
- وظايف مشترک همسران
- آرايش و زيبايي
- با مشکلات همسرم چه کنم؟
- حقوق واجب زوجين نسبت به يکديگر
-
دخترونه
- داستان
- پله پله تا خدا
- خانه دوست كجاست؟
- خانه ای برای دو نفر
- عفاف و پاکدامني
- مد
- نامه های دخترونه
- بلوغ و مسائل جنسي
- سينما
- موسیقی
- سلامت و زيبايي
- مسيرهاي قلابي
- موبايل
- باشگاه ورزشي
- بروز باشيد!
- درس ومشق
-
مادرونه
- موبايل
- رايانه
- ازدواج فرزندان
- من و پسرم
- من و دخترم
- من و کودکم
- فرزندآوري
- معرفی کتاب
-
خانوم خونه
- هنر
- آرايش و زيبايي
- باغباني در خانه
-
آشپزي و خانه داري
- نکات خانه داري
-
آشپزی
- سفره آرايي
- غذا هاي فصلي
- فوت کوزه گری(نکات ظریف آشپزی)
- انواع خورش
- انواع غذاهای دریائی
- انواع پلو
- انواع پیتزا وساندویچ
- انواع غذا با گوشت پرندگان
- انواع غذای کودکان
- انواع ماکارونی
- انواع کوکو کتلت و دلمه
- انواع غذاهای گیاهی
- سالاد
- سس و ترشی
- بستني و نوشیدنی
- کیک و شیرینی
- انواع سوپ وآش
- دسر و مربا
- انواع غذا با گوشت قرمز
- مهارت هاي زندگي
- خیاطی
- مدیریت خانه
- مدیریت تغذیه
- چيدمان و دكوراسيون
-
جامعه
- منابع
- منشور حقوق و مسئولیت های زن در نظام اسلامی
- زن و فعاليت هاي اقتصادي
- ارتباط زن و مرد در جامعه
- حضور زن در اجتماع
- من فمینیستم پس هستم!!!
- بانوانی که کاش زودتر می شناختم شان ...
- زن و ستم تاریخی
- جامعه شناسي و اشتغال زنان
- ماجرای زنان از 1300 سال پیش...
- زن از نگاه اندیشمندان غربی
- چراغ راه ....
- يادداشتي درباره مطالب
- زن در ادیان دیگر
- زنان وتحصیل
- کاریکاتور
- احکام
- حقوق خانواده
- پزشكي سلامت
- نگارخانه
- كودكان بانونت
- پیشنهاد هفته
- مهدویت
-
ويژه نامه ها
- ويژه نامه روز خانواده 1391
- حجاب
- ویژه نامه رمضان1390
- ويژه نامه هفته ي دفاع مقدس1390
- ويژه نامه روز دختر1390
- ويژه نامه غدير
- آموزش غذای نذری
- ويژه نامه محرم1390
- توصیه های تابستانی
- ويژه نامه شعبان 1391
- ويژه نامه نوروز1391
- ويژه نامه روز جوان1391
- ويژه نامه هفته جهاني شير مادر
- ويژه نامه روز دختر1392
- ويژه نامه رمضان1391
- ويژه نامه عيد فطر1391
- ویژه نامه روز کودک
- سالروز ازدواج حضرت زهرا (س)و حضرت علي(ع)
- روز نوجوان1391
- ويژه نامه محرم 1391
- ویژه نامه روز جوان 1392
- ويژه نامه رمضان 1392
- اخبار
پای توتفرنگی
مواد لازم
کره: 240 گرم.
آرد: 250 گرم.
شکر معمولی: 400 گرم
زرده تخممرغ: 4 عدد
توتفرنگی: 250 گرم (خردشده)
آرد ذرت: 4 قاشق غذاخوری
آبلیمو: 1 قاشق غذاخوری
آب پرتقال: 2 قاشق غذاخوری
تخممرغ: 1 عدد
سفیده تخممرغ: 4 عدد
طرز تهیه
140 گرم کره را با آرد مخلوط کنید و خوب بزنید. سپس شکر را به آنها بیفزایید و باز بزنید تا یکدست شود. 2 عدد زرده تخممرغ را با 2 قاشق غذاخوری آب سرد مخلوط کنید و آن را در مخلوط آرد بریزید و هم بزنید تا به خورد هم بروند. این خمیر را روی یک تابه یا فویل آغشته به کمی آرد پهن کنید. این خمیر باید 30 دقیقه در یخچال بماند. در این فاصله فر را روشن کنید و روی حرارت 200 درجه سانتیگراد بگذارید. حال توتفرنگی را با 2 قاشق غذاخوری آب مخلوط کنید و 15 دقیقه حرارت دهید. خمیر را از یخچال بیرون بیاورید. 3 قاشق از آرد ذرت را با آبلیمو و نیمی از شکر مخلوط کنید و هم بزنید. سپس توتفرنگی را در آن بریزید و هم بزنید. آب پرتقال را هم اضافه کنید و باز هم بزنید. 2 زرده تخممرغ باقیمانده را هم به همراه باقیمانده کره در آن بریزید و با همزن خوب بزنید. این مخلوط را روی خمیر قبلی پهن کنید و کنار بگذارید. در ظرف دیگری تخممرغها (سفیده و کامل) را با هم مخلوط کنید. آرد ذرت و شکر باقیمانده را با هم مخلوط کنید.آنقدر ورز بدهید تا یک خمیر یکدست و نرمی به دست آید. حال این خمیر را روی خمیر آغشته به توتفرنگی پهن کنید و 50 دقیقه در فر بگذارید تا پای شما آماده شود.
ارزش غذایی
621 واحد کالری/ 8 گرم پروتئین/ 48 گرم کربوهیدرات/ 16 گرم چربی اشباع/ 3 گرم فیبر/ 6/0 گرم نمک.
مطالب مرتبط:
1393/2/21