به دخت

 




دیماج

نام این غذا "دیماج یا دگماج" است و در شهر قزوین طرفدارهای زیادی دارد. در افطارهای ماه رمضان، سیزده بدر و پنجاه بدر که رسم مخصوص شهر قزوین است حتماً از این خوراکی ساده و خوشمزه استفاده میشود.

مواد لازم

سبزی خوردن نیم کیلو      

پنیر تازه رنده شده یا پنیر کوزه ای 200 گرم

گردو     200 گرم    

پیاز   1 عدد متوسط        

نعناع خشک   2 قاشق غذاخوری  

زردچوبه نصف قاشق چایخوری

روش تهیه:

سبزی خوردن را خرد کنید و در ظرفی با نان خرد شده و گردو و پنیر مخلوط نمایید کمی آب را با دست روی نان بپاشید تا نانها کمی نرم شوند. مقداری پیاز را در ماهیتابه سرخ کنید در لحظه آخر قبل از برداشتن از روی حرارت به آن زردچوبه و نعناع اضافه کنید. نگذارید نعناع زیاد حرارت ببیند تا نسوزد آن را با نانها مخلوط کنید بگذارید ساعتی بماند تا نان ها کاملاً نرم شود و بعد نوش جان کنید.

نکات:

عده ای به آن گوجه فرنگی ریز خرد شده؛ خیار رنده شده و فلفل دلمه ای هم می افزایند. در صورت تمایلمی توانید این مواد را هم اضافه کنید؛ اما پایه اصلی همان بود که در دستور مشاهده میکنید.

بیشتر افراد از پنیر کوزه ای یا"پنیر کهنه" در آن استفاده می کنند.

برای نرم شدن نان می توانید از آب پنیر تازه هم برای نم زدن به نانها استفاده کنید که مزه آن بهتر می شود.

وقتی مواد مقداری بماند نرم تر خواهد شد در نتیجه توجه داشته باشید از آب زدن زیادی برای نم زدن به نانها پرهیز کنید.

تهیه و تنظیم: مریم ستاری

 

مطالب مرتبط:

آب دوغ و خیار تابستانی

چیپس میوه

کتلت گیاهی

 

 

1393/2/14



نظرات ارسال شده
الهه
یکشنبه 4 خرداد 1393


عاشق دیماجم ممنونم


1
0

ارسال نظر
:نام
: اي ميل
: سایت
: نظر شما
: کد امنیتی
 


کلمات کلیدی دیماج / دگماج , بانونت. , آشپزی , عصرانه ای ساده و مقرون به صرفه , غذاهای محلی ,


نام شما : ایمیل دوست شما :