به دخت

 




سوپ قارچ

مواد لازم:

قارچ: 150گرم. آب گوشت (آب مرغ): 2 پیمانه

كره: 25 گرم.

روغن: 1 قاشق غذاخوری.

پیاز: 1 عدد.

جعفری خرد شده: 2 قاشق غذاخوری.

آرد: 1 قاشق غذاخوری.

نمك و فلفل و آبلیمو به مقدار لازم.

طرز تهیه:

قارچ را بشویید و ریز خرد كنید. پیاز را از رنده درشت رد كرده با كمی كره و روغن تفت دهید تا طلایی شود. سپس قارچ را اضافه كنید و آن را سرخ كنید. آنگاه آرد را اضافه كرده و تفت دهید. سپس آب گوشت را به تدریج روی سوپ بریزید. و مرتب هم بزنید تا جوش بیاید. (می توانید مقداری آب جوش به سوپ اضافه كنید.) جعفری خرد شده را به آن اضافه كنید و بگذارید با حرارت ملایم سوپ بپزد و غلیظ شود. به آن نمك و فلفل زده در صورت تمایل با آبلیمو صرف كنید.

 

تهیه و تنظیم: مریم ستاری

 

مطالب مرتبط:

سوپ قارچ وسیب زمینی

طرز تهیه سوپ جو با سیب زمینی

طرز تهیه خوراک سبزیجات با سیب زمینی

پیراشکی سبزیجات

 

1393/1/31

 

 



نظرات ارسال شده
رهگذر
دوشنبه 1 اردیبهشت 1393


من عاشق غذاهایی هستم که با قارچ درست میشه ازتون متشکرم دوستان


0
0

ارسال نظر
:نام
: اي ميل
: سایت
: نظر شما
: کد امنیتی
 


کلمات کلیدی بانونت. , انواع سوپ و آش , آشپزی , انواع غذا با قارچ , سوپ قارچ ,


نام شما : ایمیل دوست شما :