صفحه اصلی
ثبت نام
ورود اعضا
پرسش و پاسخ
نگارخانه
دوستان ما
درباره ما
ارتباط با ما
                              
- آخرین مطالب
-
همسرونه
- منابع
- کلبه خوشبختی
- عاشقانه ها
- همسران آسمانی
- معاشرت
- مهارت هاي ارتباطي همسران
- وظايف مشترک همسران
- آرايش و زيبايي
- با مشکلات همسرم چه کنم؟
- حقوق واجب زوجين نسبت به يکديگر
-
دخترونه
- داستان
- پله پله تا خدا
- خانه دوست كجاست؟
- خانه ای برای دو نفر
- عفاف و پاکدامني
- مد
- نامه های دخترونه
- بلوغ و مسائل جنسي
- سينما
- موسیقی
- سلامت و زيبايي
- مسيرهاي قلابي
- موبايل
- باشگاه ورزشي
- بروز باشيد!
- درس ومشق
-
مادرونه
- موبايل
- رايانه
- ازدواج فرزندان
- من و پسرم
- من و دخترم
- من و کودکم
- فرزندآوري
- معرفی کتاب
-
خانوم خونه
- هنر
- آرايش و زيبايي
- باغباني در خانه
-
آشپزي و خانه داري
- نکات خانه داري
-
آشپزی
- سفره آرايي
- غذا هاي فصلي
- فوت کوزه گری(نکات ظریف آشپزی)
- انواع خورش
- انواع غذاهای دریائی
- انواع پلو
- انواع پیتزا وساندویچ
- انواع غذا با گوشت پرندگان
- انواع غذای کودکان
- انواع ماکارونی
- انواع کوکو کتلت و دلمه
- انواع غذاهای گیاهی
- سالاد
- سس و ترشی
- بستني و نوشیدنی
- کیک و شیرینی
- انواع سوپ وآش
- دسر و مربا
- انواع غذا با گوشت قرمز
- مهارت هاي زندگي
- خیاطی
- مدیریت خانه
- مدیریت تغذیه
- چيدمان و دكوراسيون
-
جامعه
- منابع
- منشور حقوق و مسئولیت های زن در نظام اسلامی
- زن و فعاليت هاي اقتصادي
- ارتباط زن و مرد در جامعه
- حضور زن در اجتماع
- من فمینیستم پس هستم!!!
- بانوانی که کاش زودتر می شناختم شان ...
- زن و ستم تاریخی
- جامعه شناسي و اشتغال زنان
- ماجرای زنان از 1300 سال پیش...
- زن از نگاه اندیشمندان غربی
- چراغ راه ....
- يادداشتي درباره مطالب
- زن در ادیان دیگر
- زنان وتحصیل
- کاریکاتور
- احکام
- حقوق خانواده
- پزشكي سلامت
- نگارخانه
- كودكان بانونت
- پیشنهاد هفته
- مهدویت
-
ويژه نامه ها
- ويژه نامه روز خانواده 1391
- حجاب
- ویژه نامه رمضان1390
- ويژه نامه هفته ي دفاع مقدس1390
- ويژه نامه روز دختر1390
- ويژه نامه غدير
- آموزش غذای نذری
- ويژه نامه محرم1390
- توصیه های تابستانی
- ويژه نامه شعبان 1391
- ويژه نامه نوروز1391
- ويژه نامه روز جوان1391
- ويژه نامه هفته جهاني شير مادر
- ويژه نامه روز دختر1392
- ويژه نامه رمضان1391
- ويژه نامه عيد فطر1391
- ویژه نامه روز کودک
- سالروز ازدواج حضرت زهرا (س)و حضرت علي(ع)
- روز نوجوان1391
- ويژه نامه محرم 1391
- ویژه نامه روز جوان 1392
- ويژه نامه رمضان 1392
- اخبار
میرزا قاسمی ایرانی رقیب پیتزا ایتالیایی
میرزا قاسمی، غذای محلی ایرانی در یکی از مدارس آشپزی شهر فلورانس ایتالیا در کنار دیگر غذاهای لذیذ کشورمان...
به ایتالیایی های علاقمند به اشپزی ایرانی اموزش داده می شود.
یکی از شاگردان این کلاس به خبرنگار صدا و سیما در ایتالیا گفت: من هفته پیش از ایران برگشتم و در طول سفرم غذاهای مختلف و بسیار لذیذ ایرانی خوردم. به همین علت به محض انکه از برگزاری این کلاس اشپزی ایرانی مطلع شدم اینجا امدم تا طبخ انها را یاد بگیرم و بتوانم برای اعضای خانواده ام و همچنین دوستانم غذاهای ایرانی درست کنم.
آموزش اشپزی و طرز پخت غذاهای ایرانی در شهر فلورانس به ابتکار خانم فلیچتا فرارو، رایزن فرهنگی پیشین ایتالیا در تهران راه اندازی شده است.
خانم فلیچتا گفت: من علاقه زیادی به اشپزی ایرانی دارم و هر زمانی که مهمان ایتالیایی دارم برایشان غذاهای ایرانی درست می کنم. از انجائیکه تمام دوستان و اشنایانم شیفته غذاهای ایرانی هستند و مدام از من طرز پخت انها را سوال می کنند تصمیم گرفتم کلاس اشپزی ایرانی را برپا کنم. ما در این دوره، طرز تهیه سه غذای مورد علاقه ایتالیایی ها یعنی میرزا قاسمی، فسنجان و قرمه سبزی را اموزش می دهیم.
در این کلاس اموزش اشپزی علاوه بر خانم ها تعدادی از مردان ایتالیایی علاقمند به اشپزی ایرانی نیز شرکت دارند.
یکی از شاگردان مرد هم گفت: من عاشق ایران هستم و غذاهای ایرانی را خیلی دوست دارم. من در این دوره اموزشی شرکت کردم تا با طرز پخت غذاهای ایرانی اشنا شوم و به همسرم یاد بدهم تا برایم غذاهای ایرانی درست کند. اموزش اشپزی ایرانی در ایتالیا به دریچه ای برای تقویت پیوند و تبادل فرهنگی میان دو کشور تبدیل شده است.
یک کارشناس فرهنگی ایتالیا در شهر فلورانس به خبرنگار صدا وسیما در رم گفت: اشپزی یکی از بهترین ابزار برای تعامل فرهنگی و درک هر چه بیشتر و عمیق تر یک کشور از طریق چگونگی استفاده از مواد غذایی و ذائقه یک ملت ان هم ملت بزرگ و با فرهنگی مانند ایران است.
ایتالیایی ها خودشان را در اشپزی صاحب سبک و اسم و رسم می دانند و به اذعان خودشان یکی از ملت های خوش غذا در جهان هستند به همین علت پس از انکه با غذاهای لذیذ ایرانی اشنا می شوند، شیفته طعم و بوی ان می شوند.
1393/1/31