به دخت

 




کوکیز قلبی ژله‌ای


مواد اولیه:

·          کره:180گرم

·         آرد:330گرم  

·          بکینگ پودر:1 قاشق چایخوری

·         شکر:130گرم



·         دارچین:یک چهارم قاشق چایخوری

·         شکر قهوه ای:50گرم

·         نمک:یک چهارم قاشق چایخوری   

·         وانیل : یک دوم قاشق چایخوری

·         تخم مرغ:1عدد

·         مارمالاد توت فرنگی یا ژله بریلو:120گرم    

طرز تهیه:

ابتدا کره و شکر و شکر قهوه ای را با همزن برقی زده تا سفید و کرم شود حال تخم مرغ و وانیل را ریخته و خوب هم بزنید.سپس آرد و نمک و بکینگ پودر و دارچین را الک کرده و به مواد قبل اضافه نمایید.

حال خمیر حاصله را در کیسه نایلونی برای 20 تا30 دقیقه در یخچال استراحت دهید و سپس خمیر را باز کرده و با قطر نیم سانت خمیر را قالب قلب بزنید و در سینی فر کاغذانداخته شده چیده .حال سینی فر را در فر 180 درجه گذاشته و دقت کنید که زمان پخت حدود 10 تا12 دقیقه است.حال شیرینی‌ها را از فر خارج نمایید و کمی که خنک شد روی سطح شیرینی را از مارمالاد توت فرنگی و یا ژله بریلوی رنگ شده  بمالید و در ظرفی چیده و  سرو نمایید.

نکته : برای تهیه کوکیز‌ها حتما باید  کره به دمای معقولی برسد و از ذوب کردن کرده اجتناب کنید زیرا شیرینی‌شما خشک می‌شود و کیفیت مطلوبی به دست نمی‌آید.

 

1392/12/25




ارسال نظر
:نام
: اي ميل
: سایت
: نظر شما
: کد امنیتی
 



نام شما : ایمیل دوست شما :