به دخت

 




قطاب یزدی

 


مواد لازم:

·         آرد:200گرم

·         بکینگ پودر:یک دوم قاشق چایخوری     

·         شیر:یک دوم پیمانه   پودر پسته:یک چهارم  پیمانه   

 

 ·         زرده:1 عدد  

·         گردو خرد شده : به میزان لازم

·         روغن جامد:3 قاشق سوپ خوری  

·         قند بادام:یک دوم پیمانه   پودر هل:1 قاشق چایخوری  

·         گلاب:کمی   

·         پودر قند :برای تزئین


طرز تهیه:

روغن را آب می‌کنیم و می‌گذاریم تا سرد شود.  شیر، تخم مرغ، بکینگ پودر و روغن را با هم مخلوط می‌کنیم. آرد را کم کم اضافه می‌کنیم. خمیر لطیف و چسبناکی بدست می‌آید.  سپس آن را 2 ساعت در داخل کیسه در جای خنک اما نه یخچال قرار می‌دهیم . خمیر را باز می‌کنیم، قالب می زنیم، در ظرف دیگر قند بادام، پودر پسته، هل و گردو را اضافه می کنیم.کمی گلاب هم می ریزیم تا به شکل خمیر در آید.  به اندازه یک قاشق چای‌خوری از آن بر می داریم از مواد میانه می گذاریم و سپس دور آن را دورچین می زنیم . در داخل روغن داغ سرخ می کنیم .  سپس در پودر قند می غلتانیم .

نکته:

·         مخلوط پودر قند و پودر بادام را قند بادام می گویند .

·         برای تهیه آن باید در هنگام آسیاب کردن بادام پودر قند را اضافه کرده تا به خوبی با هم مخلوط شده و بادام به روغن نیفتد.

 

 

1392/12/25




ارسال نظر
:نام
: اي ميل
: سایت
: نظر شما
: کد امنیتی
 



نام شما : ایمیل دوست شما :