به دخت

 




سوهان عسلی .سوهان و شیرینی کنجدی

سوهان کنجدی

مواد لازم سوهان کنجد

·         کنجد:40گرم

·         شکر: 120گرم

·         کره: 1 قاشق سوپ خوری

 


·         زعفران: 1 قاشق چایخوری


روش تهیه سوهان کنجدی:
برای سوهان کنجدی ابتدا شکر را کارامل کرده بدون آنکه در آن قاشقی فرو کنید و ظرف را بچر خانید تا کارامل نسوزد. حال کنجد را ریخته و 2 دقیقه زمان دهید تا شل شود. حال کره را ریخته و زعفران خشک را. مواد را از حرارت برداشته و کف سینی فر چرب شده  با قاشق و با فاصله بریزید و بعد از سفت شدن از سینی جدا کنید.

 

 
 

سوهان عسلی

مواد لازم سوهان عسلی

·         عسل:60گرم

·         روغن مایع:60گرم

·         آب:30گرم

·         شکر:125گرم

·         خلال بادام: 125گرم

·         زعفران خشک:1 قاشق چایخوری


سوهان عسلی:
شکر و عسل را روی حرارت بدون استفاده از قاشق کارامل کنید حال خلال بادام و روغن مایع را ریخته و سریع هم بزنید تا بادام ها نسوزند حال که کمی تیره شد پودر زعفران را بریزید و هم بزنید سپس از حرارت برداشته و با قاشق کوچک در سینی چرب شده ریخته و رویشان را پودر پسته بپاشید.

 

 



شیرینی عسلی:

مواد لازم:

·         آرد برنج: 1پیمانه

·         پودر هل: 1 قاشق چایخوری

·         پودر قند: 3 قاشق سوپ خوری  

·         کره ذوب شده: 50گرم

·         پودر گردو: یک دوم پیمانه  

·         زعفران حل شده: 1 قاشق سوپ خوری

·         عسل: به میزان لازم

روش تهیه:

ابتدا پودر قند و آرد برنج و پودر هل را با هم مخلوط کرده حال زعفران حل شده  و کره ذوب شده را ریخته و کمی هم عسل. حال مواد را مخلوط کرده و کم‌کم عسل را اضافه نمایید تا به صورت خمیر لطیفی در آید.
حال خمیر را در کیسه نایلون  برای 30 دقیقه استراحت داده حال خمیر را بین دو لایه نایلون خمیر را باز کرده، با قطر 1 سانت. حال خمیر را قالب زده و روی آن را با پودر پسته تزیین کرده و در ظرف چیده  و سرو نمایید.
این شیرینی احتیاجی به هیچ گونه فر و یا حرارت دادن ندارد.

 

 

1392/12/25




ارسال نظر
:نام
: اي ميل
: سایت
: نظر شما
: کد امنیتی
 



نام شما : ایمیل دوست شما :