به دخت

 




باقلوای قزوین

مواد لازم:
 آب ولرم:3 قاشق سوپ خوری  روغن اب کرده:یک و نیم قاشق سوپ خوری  زرده:1 عدد  آرد:به میزان لازم
مواد میانی :
 قند بادام 180 گرم  پودر پسته 350 گرم  پودر زعفران 4 قاشق  پودر هل 2 قاشق

 


شربت :
  گلاب 1 پیمانه  شکر 1 پیمانه
روش تهیه :

1 .ظرف را خشک کرده پر از قند بادام می کنیم ، صاف می کنیم  تا مقدار لازم قند بادام مشخص شود.

 2.قالب را چرب می کنیم . خمیر را یک لایه ته قالب می اندازیم . قند بادام را 5 بخش کرده ، 1  قسمت قند بادام را روی خمیر ریخته ( رنگ سفید) و با کف دست می فشریم . قند بادام بخش دوم را زعفرانی کرده ( زعفران خیلی غلیظ) و مخلوط می‌کنیم به طوری که حالت پودر باشد .

3. مواد زعفرانی را ریخته و صاف می‌کنیم.قسمت سوم قند بادام را سفیدمی‌ریزیم و صاف می‌کنیم. حال هل را روی همه مواد الک کرده و قسمت چهارم قند بادام را می‌ریزیم.قسمت پنجم را فقط پودر پسته می‌ریزیم و با یک گوشکوب صاف
می‌کنیم. مقداری روغن آب کرده روی خمیر می‌ریزیم.

4.خمیر را روی تابه می‌اندازیم و از اطراف با انگشت خمیر را می‌چسبانیم و اضافه ها را برش می زنیم.

5.در فر 160 درجه اول برای 30 دقیقه و سپس یک فویل یا سینی روی آن گذاشته و دوباره 30 دقیقه با درب بسته در 10 دقیقه آخر روی آن را روغن آب کرده می‌ریزیم . باز درب را بسته و در فر می‌گذاریم.

 

1392/12/25




ارسال نظر
:نام
: اي ميل
: سایت
: نظر شما
: کد امنیتی
 



نام شما : ایمیل دوست شما :