به دخت

 




شیرینی فندقی

مواد لازم :

کره :250 گرم .

پودرقند: 75گرم .

وانیل: یک دوم قاشق چایخوری .

تخم مرغ : 1 عدد کوچک.

 

پودرفندق:55 گرم

آرد سفید:250گرم

بکینگ پودر: 2/1 قاشق مرباخوری

فندق درسته: به میزان لازم( حدود 20 عدد)

طرز تهیه :

اول کره و پودر قند را هم میزنیم و بعد تخم مرغ و وانیل را اضافه میکنیم و هم میزنیم.

بکینگ پودر و آرد و پودر فندق را با هم مخلوط کرده کم کم به خمیر اضافه می کنیم

خمیر را یک ساعت در یخچال استراحت میدیم و بعد قالب میزنیم برای تزیین روی شیرینی ها نصف فندق را میذاریم.

دمای فر: 160 درجه   مدت پخت:12-15 دقیقه

 

 

تهیه و تنظیم: الهام شفیعی

مطالب مرتبط:

شیرینی نخودی

شیرینی نان برنجی

شیرینی مربایی

1392/12/24




ارسال نظر
:نام
: اي ميل
: سایت
: نظر شما
: کد امنیتی
 


کلمات کلیدی شیرینی عید , شیرینی مجلسی , شیرینی فندقی , نوروز ,


نام شما : ایمیل دوست شما :