به دخت

 




شیرینی گردویی خانگی شیرینی مخصوص عید

ابتدا زرده ها را با شکر آسیاب شده حدود 10 دقیقه خوب بزنید ، سپس یک قاشق مرباخوری روغن را به آنها اضافه کرده و خوب با هم مخلوط کنید ....

مواد لازم : زرده ی تخم مرغ : 3 عدد

روغن مایع : 1 قاشق مربا خوری

گردوی خرد شده : 150 گرم

شکرآسیاب شده : 1 پیمانه

آرد سفید : 1 قاشق غذاخوری

هل و وانیل : از هرکدام نصف قاشق چایخوری

پودر پسته برای تزیین : به میزان لازم

 

طرز تهیه :

ابتدا زرده ها را با شکر آسیاب شده حدود 10 دقیقه خوب بزنید. سپس یک قاشق مرباخوری روغن را به آنها اضافه کرده و خوب با هم مخلوط کنید. پس از آن یک قاشق آرد را و در آخر هم گردوهای خورد شده را داخل این مواد ریخته و به هم بزنید.

 

داخل سینی فر را با روغن خوب چرب کرده و با یک قاشق چایخوری مواد آماده شده را با فاصله ی مناسبی که به هم نچسبند گرد گرد بریزید و سینی را داخل فر به مدت 10 تا 15 دقیقه قرار دهید. پس از سرد شدن روی آنها را با پودر پسته تزیین کرده و در شیرینی خوری چیده، با چای نوش جان کنید.

تنظیم: مریم ستاری

 

مطالب مرتبط:

شیرینی نان برنجی

شیرینی مربایی

شیرینی نخودی

باقلوای گل رز قزوین

 

1392/12/18




ارسال نظر
:نام
: اي ميل
: سایت
: نظر شما
: کد امنیتی
 


کلمات کلیدی بانونت , شیرینی عید ، شیرینی گردویی ,


نام شما : ایمیل دوست شما :