به دخت

 




کیفسکی (مرغ با طعم کره)

مواد لازم برای 4 نفر:

  سینه مرغ: 4 عدد، بی‌استخوان.

  كره: 100 گرم.

  جعفری: دو قاشق غذاخوری، ساطوری شده

  پیازچه: یك قاشق غذاخوری، ساطوری شده

  آبلیمو: یك قاشق غذاخوری

  نمك و فلفل سیاه: به میزان لازم

  سیر: یك حبه، رنده شده (به دلخواه)

  آرد: نصف پیمانه

  تخم‌مرغ: 2 عدد

  پودر مغز نان خشك: یك پیمانه

  روغن: به میزان لازم

روش تهیه:

سینه مرغ را داخل یك كیسه فریزر قرار داده و با وردنه آن را بكوبید تا ضخیم‌ترین قسمت مرغ به ضخامت باریك‌ترین بخش آن درآید، سپس روی آن را نمك و فلفل پاشیده و كنار بگذارید.

كره نرم شده را با جعفری، پیازچه، آبلیمو، سیر و كمی نمك و فلفل مخلوط كنید. مخلوط مواد را به چهار قسمت كرده و هر كدام را روی سطح داخلی یكی از سینه‌های مرغ به صورت یكنواخت پخش كنید.

سینه‌ها را از قسمت پایین كه باریك‌تر است رول كرده و با چند خلال دندان محكم كنید.

پودر نان و آرد را در ظرف‌های جداگانه بریزید. تخم‌مرغ‌ها را نیز بزنید تا یكدست شود، سپس كمی نمك و فلفل پاشیده و در یك ظرف گود بریزید.

كیفسكی‌ها را در آرد بزنید، سپس به تخم‌مرغ آغشته كرده و در پودر نان بزنید. دوباره آنها را در تخم‌مرغ زده و در پودر نان بغلتانید.

در یك تابه به اندازه‌ای روغن بریزید كه نصف كیفسكی‌ها را بگیرد. روغن را روی شعله ملایم داغ كرده و كیفسكی‌ها را در آن سرخ كنید. برای هر طرف 8 دقیقه كافی است. پس از اینكه مغز مرغ كاملاً پخت،‌ آنها را از روغن خارج كرده و با سبزیجات آبپز و سالاد سرو كنید.

نکته:

به جای سرخ كردن،می توانید كیفسكی‌ها را در فر با دمای 180 درجه سانتی‌گراد 30 تا 40 دقیقه بریان كنید.

در مغز سینه مرغ مقداری پنیر گودای نگینی هم می‌توانید اضافه كنید اما سر و ته رول را كاملا ببندید تا پنیر پس از آب شدن خارج نشود.

تهیه و تنظیم: مریم ستاری

 

مطالب مرتبط:

مسابقه ایده نو

پیراشکی مرغ

غذاهای ساده و خوشمزه در بیست دقیقه

 

1392/11/19




ارسال نظر
:نام
: اي ميل
: سایت
: نظر شما
: کد امنیتی
 


کلمات کلیدی کیفسکی مرغ، مرغ با طعم کره، انواع غذاغذا با گوشت مرغ , بانونت. , آشپزی ,


نام شما : ایمیل دوست شما :