- آخرین مطالب
-
همسرونه
- منابع
- کلبه خوشبختی
- عاشقانه ها
- همسران آسمانی
- معاشرت
- مهارت هاي ارتباطي همسران
- وظايف مشترک همسران
- آرايش و زيبايي
- با مشکلات همسرم چه کنم؟
- حقوق واجب زوجين نسبت به يکديگر
-
دخترونه
- داستان
- پله پله تا خدا
- خانه دوست كجاست؟
- خانه ای برای دو نفر
- عفاف و پاکدامني
- مد
- نامه های دخترونه
- بلوغ و مسائل جنسي
- سينما
- موسیقی
- سلامت و زيبايي
- مسيرهاي قلابي
- موبايل
- باشگاه ورزشي
- بروز باشيد!
- درس ومشق
-
مادرونه
- موبايل
- رايانه
- ازدواج فرزندان
- من و پسرم
- من و دخترم
- من و کودکم
- فرزندآوري
- معرفی کتاب
-
خانوم خونه
- هنر
- آرايش و زيبايي
- باغباني در خانه
-
آشپزي و خانه داري
- نکات خانه داري
-
آشپزی
- سفره آرايي
- غذا هاي فصلي
- فوت کوزه گری(نکات ظریف آشپزی)
- انواع خورش
- انواع غذاهای دریائی
- انواع پلو
- انواع پیتزا وساندویچ
- انواع غذا با گوشت پرندگان
- انواع غذای کودکان
- انواع ماکارونی
- انواع کوکو کتلت و دلمه
- انواع غذاهای گیاهی
- سالاد
- سس و ترشی
- بستني و نوشیدنی
- کیک و شیرینی
- انواع سوپ وآش
- دسر و مربا
- انواع غذا با گوشت قرمز
- مهارت هاي زندگي
- خیاطی
- مدیریت خانه
- مدیریت تغذیه
- چيدمان و دكوراسيون
-
جامعه
- منابع
- منشور حقوق و مسئولیت های زن در نظام اسلامی
- زن و فعاليت هاي اقتصادي
- ارتباط زن و مرد در جامعه
- حضور زن در اجتماع
- من فمینیستم پس هستم!!!
- بانوانی که کاش زودتر می شناختم شان ...
- زن و ستم تاریخی
- جامعه شناسي و اشتغال زنان
- ماجرای زنان از 1300 سال پیش...
- زن از نگاه اندیشمندان غربی
- چراغ راه ....
- يادداشتي درباره مطالب
- زن در ادیان دیگر
- زنان وتحصیل
- کاریکاتور
- احکام
- حقوق خانواده
- پزشكي سلامت
- نگارخانه
- كودكان بانونت
- پیشنهاد هفته
- مهدویت
-
ويژه نامه ها
- ويژه نامه روز خانواده 1391
- حجاب
- ویژه نامه رمضان1390
- ويژه نامه هفته ي دفاع مقدس1390
- ويژه نامه روز دختر1390
- ويژه نامه غدير
- آموزش غذای نذری
- ويژه نامه محرم1390
- توصیه های تابستانی
- ويژه نامه شعبان 1391
- ويژه نامه نوروز1391
- ويژه نامه روز جوان1391
- ويژه نامه هفته جهاني شير مادر
- ويژه نامه روز دختر1392
- ويژه نامه رمضان1391
- ويژه نامه عيد فطر1391
- ویژه نامه روز کودک
- سالروز ازدواج حضرت زهرا (س)و حضرت علي(ع)
- روز نوجوان1391
- ويژه نامه محرم 1391
- ویژه نامه روز جوان 1392
- ويژه نامه رمضان 1392
- اخبار
کیفسکی (مرغ با طعم کره)
مواد لازم برای 4 نفر:
سینه مرغ: 4 عدد، بیاستخوان.
كره: 100 گرم.
جعفری: دو قاشق غذاخوری، ساطوری شده
پیازچه: یك قاشق غذاخوری، ساطوری شده
آبلیمو: یك قاشق غذاخوری
نمك و فلفل سیاه: به میزان لازم
سیر: یك حبه، رنده شده (به دلخواه)
آرد: نصف پیمانه
تخممرغ: 2 عدد
پودر مغز نان خشك: یك پیمانه
روغن: به میزان لازم
روش تهیه:
سینه مرغ را داخل یك كیسه فریزر قرار داده و با وردنه آن را بكوبید تا ضخیمترین قسمت مرغ به ضخامت باریكترین بخش آن درآید، سپس روی آن را نمك و فلفل پاشیده و كنار بگذارید.
كره نرم شده را با جعفری، پیازچه، آبلیمو، سیر و كمی نمك و فلفل مخلوط كنید. مخلوط مواد را به چهار قسمت كرده و هر كدام را روی سطح داخلی یكی از سینههای مرغ به صورت یكنواخت پخش كنید.
سینهها را از قسمت پایین كه باریكتر است رول كرده و با چند خلال دندان محكم كنید.
پودر نان و آرد را در ظرفهای جداگانه بریزید. تخممرغها را نیز بزنید تا یكدست شود، سپس كمی نمك و فلفل پاشیده و در یك ظرف گود بریزید.
كیفسكیها را در آرد بزنید، سپس به تخممرغ آغشته كرده و در پودر نان بزنید. دوباره آنها را در تخممرغ زده و در پودر نان بغلتانید.
در یك تابه به اندازهای روغن بریزید كه نصف كیفسكیها را بگیرد. روغن را روی شعله ملایم داغ كرده و كیفسكیها را در آن سرخ كنید. برای هر طرف 8 دقیقه كافی است. پس از اینكه مغز مرغ كاملاً پخت، آنها را از روغن خارج كرده و با سبزیجات آبپز و سالاد سرو كنید.
نکته:
به جای سرخ كردن،می توانید كیفسكیها را در فر با دمای 180 درجه سانتیگراد 30 تا 40 دقیقه بریان كنید.
در مغز سینه مرغ مقداری پنیر گودای نگینی هم میتوانید اضافه كنید اما سر و ته رول را كاملا ببندید تا پنیر پس از آب شدن خارج نشود.
تهیه و تنظیم: مریم ستاری
مطالب مرتبط:
غذاهای ساده و خوشمزه در بیست دقیقه
1392/11/19