به دخت

 




چای زنجبیلی

مواد لازم : گل‌محمدی:  یك قاشق چای‌خوری

 رازیانه: یك قاشق چای‌خوری .

 هل: یك قاشق چای‌خوری .

 زنجبیل: یك تكه كوچك .

 عسل: یك قاشق مرباخوری.

 آب: یك فنجان

 

 

روش تهیه:

 گل‌‌محمدی، رازیانه، هل و زنجبیل را به همراه آب درظرف گود كوچك یا قابلمه بسیار كوچك ریخته و با حرارت معمولی به مدت 5 دقیقه آن را هم بزنید البته تا قبل از قل زدن. سپس به همراه عسل در فنجان ریخته و نوش‌جان كنید.

نکته: بهترین موقع خوردن این دمنوش شب است. این یك چای بسیار سبك است و كمک می‌كند تا خواب راحتی داشته باشید. گل‌‌محمدی برای بیماری‌های قلبی بسیار مفید است و دردهای روماتیسمی را درمان می‌كند.

خواص زنجبیل:

برای بیماریهای ناشی از سرماخوردگی،تب ناشی از آنفلونزا،گلودرد،گرفتگیهای ناشی از قاعدگی یا سردرد،دو قاشق غذاخوری از دم كرده زنجبیل یا چندین ورق از ساقه ریشه دار تازه آنرا بخور دهید.برای درمان درد ورم مفاصل از آب،عصاره یا چای زنجبیل تازه به میزان روزانه 4 گرم مصرف كنید یا روغن آنرا روی مفصل دردناك بمالید یا ریشه تازه آنرا در ضماد داغ یا گازهای ضمادی قرار دهید و روی نقاط دارای درد بگذارید.

 

تهیه و تنظیم: مریم ستاری

 

مطالب مرتبط:

کافه گلاسه

نوشیدنی شیر زعفرانی

طرز تهیه قهوه‌ های خوشمزه

طرز تهیه چای با گلاب

 1392/11/14

 




ارسال نظر
:نام
: اي ميل
: سایت
: نظر شما
: کد امنیتی
 


کلمات کلیدی چای گیاهی، چای زنجبیل، انواع نوشیدنی گرم، بانونت ,


نام شما : ایمیل دوست شما :